ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός: Πρώτη ήττα στο Champions League

Ολυμπιακός: Πρώτη ήττα στο Champions League

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο Champions League, γνωρίζοντας την ήττα από τη Γιουγκ με 13-9 για την 8η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού τα βρήκε δύσκολα και μπήκε με το αριστερό στο 2020 γνωρίζοντας την ήττα με 13-9 από τη Γιουγκ.

Η αναμέτρηση ήταν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και άνοιξε την αυλαία του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι "ερυθρόλευκοι" στην επανέναρξη της διοργάνωσης, μετά τη δίμηνη διακοπή λόγω του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μπήκαν δυνατά στον αγώνα, προηγήθηκαν με 3-1, αλλά στη συνέχεια πλήρωσαν την επιθετική δυστοκία τους.

Παράλληλα, βρήκαν απέναντί τους έναν πολύ ικανό γκολκίπερ, που πραγματοποίησε 11 επεμβάσεις και παρόλο που έτρεξαν ένα σερί 3-0 στη τρίτη περίοδο δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Ο Ολυμπιακός παραμένει πρωτοπόρος του πρώτου ομίλου με 19 βαθμούς μαζί με την Μπαρτσελονέτα, την οποία θα υποδεχτεί την επόμενη αγωνιστική στο Παπαστράτειο. Το παιχνίδι της 22ης Φεβρουαρίου έχει χαρακτήρα τελικού καθώς παίζεται η πρώτη θέση του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 5-1, 2-3, 2-2

Γιουγκ (Βιέκοσλαβ Κόμπεσισακ): Πόπαντιτς, Μάτσαν, Φάτοβιτς 3, Λόντσαρ 3, Κρζιτς 1, Γκαρσία - Γκαντέα 1, Λοζίνα, Μερκούλοφ, Παπαναστασίου 1, Ζούβελα, Μπένιτς 1, Ομπράντοβιτς Π. 3, Τζάρακ

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Zερδεβάς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς 2, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς 2, Ζιβογίνοβιτς

Photo Credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ