ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός πόλο γυναικών: Ανακοίνωσε την Μπενέκου

Ολυμπιακός πόλο γυναικών: Ανακοίνωσε την Μπενέκου

Η Άλκηστη Μπενέκου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού και έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις στο σάιτ του Ερασιτέχνη.

Στο ρόστερ της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού εντάσσεται η Άλκηστη Μπενέκου. Η 25χρονη υπέγραψε το συμβόλαιό της και ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη, ενώ έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις για τη νέα "σελίδα" στην καριέρα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Άλκηστη Μπενέκου. Η Ελληνίδα αθλήτρια (ημ. γέννησης 31/1/1994), υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Άλκηστης Μπενέκου ανέφερε τα εξής: "Η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό, αποτελεί ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είχα φύγει για Αμερική πριν από 4 χρόνια και από τότε είχα στο μυαλό μου ότι μια ημέρα θα ήθελα να γίνω μέλος αυτού του συλλόγου. Είναι μεγάλη τιμή που μου έγινε αυτή η πρόταση, ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα και να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ