ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός πόλο ανδρών: Θα υπερασπιστεί το στέμμα του

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΟΒΕΡΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΟΒΕΡΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 17-7 επί του Ανόβερο στον Πειραιά και προκρίθηκε στο Final 8 του Champions League στο πόλο ανδρών όπου και θα έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Καμία αντίσταση δεν συνάντησε από το Ανόβερο ο Ολυμπιακός και έκλεισε ήδη το εισιτήριό του για το Final 8 του Champions League το οποίο θα φιλοξενηθεί στη γερμανική πόλη (6-8 Ιουνίου). Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 17-7 στον Πειραιά και έτσι σφράγισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Το μόνο αξιοσημείωτο από την αναμέτρηση ήταν η εμφάνιση του Ζερδεβά για πρώτη φορά με το ερυθρόλευκο σκουφάκι.

Στα του αγώνα ο Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός από την αρχή του ματς και κατάφερε να προηγηθεί με 6-0. Οι Γερμανοί βρήκαν το δρόμο προς την εστία των ερυθρολεύκων στα μισά του δεύτερου οκταλέπτου με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 10-2.

Από εκεί και πέρα ο Θοδωρής Βλάχος δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα ενόψει της συνέχειας δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής και στον Μανώλη Ζερδεβά. Έτσι, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Ολυμπιακό να φτάνει εύκολα στη νίκη με 17-7.

Ολυμπιακός - Ανόβερο 17-7

Tα οκτάλεπτα: 6-0, 4-2, 2-3, 5-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας 5, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Ζερδεβάς

ΑΝΟΒΕΡΟ (Κάρστεν Σιχάφερ): Σένκελ, Τσόρουσιτς 2, Μογκ, Ρεάλ, Μπργκούλιαν Ντ. 3, Ράντοβιτς, Γιόκιτς, Πρέους, Τσούτζε, Εστράνι 1, Ζετς 1, Βίνκελχορστ, Γκόετζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ