ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός πόλο ανδρών: Παρουσίασε τ' αστέρια του με έμπνευση από "Casa de Papel"

Ολυμπιακός πόλο ανδρών: Παρουσίασε τ' αστέρια του με έμπνευση από "Casa de Papel"

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τα νέα τρία αποκτήματά του, Μάρο Γιόκοβιτς, Στέφαν Μίτροβιτς και Ιβάν Μπουλιούμπασιτς με ένα εκπληκτικό video, εμπνευσμένο από το "Casa de Papel".

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εμπνεύστηκε από τη γνωστή σειρά "La Casa de Papel" και παρουσίασε με τρόπο μοναδικό τα τρία νέα μέλη της... συμμορίας με "καθηγητή" τον Θοδωρή Βλάχο. Οι τρεις χαρακτήρες των παικτών μάλιστα έχουν τα ονόματα των πόλεων που γεννήθηκαν. Ο λόγος φύσικα γίνεται για τους Μάρο Γιόκοβιτς, Στέφαν Μίτροβιτς και Ιβάν Μπουλιούμπασιτς.

Οι τρεις συγκεκριμένες μεταγραφές είναι "δώρο" του Βαγγέλη Μαρινάκη και έρχονται για να καλύψουν το κενό που άφησαν οι Φουντούλης, Μπούσλιε και Ομπράντοβιτς, με στόχο ο Ολυμπιακός να παραμείνει στην... ελίτ και να διεκδικήσει και τη νέα σεζόν το Champions League στο πόλο ανδρών.

"Το τέλειο σχέδιο. Χιλιάδες μέλη του Ολυμπιακού παίρνουν «ομήρους» και κλείνονται στα γραφεία του Ερασιτέχνη, καθώς ένας προπονητής παρασύρει τη διοίκηση να εκτελέσει το σχέδιο του... Έρχεται...", αναφέρει το ερυθρόλευκο μήνυμα, το οποίο είναι μεταφρασμένο και σε άλλες γλώσσες!

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για τα τρία σπουδαία αποκτήματα από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για τον Μίτροβιτς: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στεφάν Μίτροβιτς.

Ο διεθνής πολίστας που μετράει πάνω από 230 συμμετοχές με την Εθνική Σερβίας, έχει αναδειχθεί χρυσός Ολυμπιονίκης (2016), Παγκόσμιος Πρωταθλητής (2009, 2015) και Πρωταθλητής Ευρώπης (2012, 2014, 2016, 2018) ενώ σε συλλογικό επίπεδο έχει κερδίσει δυο φορές το Τσάμπιονς Λιγκ (2011, 2019).

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Στεφάν Μίτροβιτς ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ ευγνώμων και ευτυχισμένος που εντάσσομαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός. Πάντα είχα μεγάλο σεβασμό για το ελληνικό πόλο και τον Ολυμπιακό ως το μεγαλύτερο σύλλογο. Πάντα ήταν πολύ δύσκολο να παίζω μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού και από αυτή την πλευρά είμαι επίσης χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να νιώσω την ενέργειά τους. Είναι επίσης αρκετοί ακόμα λόγοι που πραγματικά αγαπώ την Ελλάδα αλλά ελπίζω και θα προσπαθήσω να τους δείξω με τις εμφανίσεις μου στον Ολυμπιακό».

Διαβάστε εδώ το βιογραφικό του Στέφαν Μίτροβιτς.

Αναλυτική η σχετική ανακοίνωση για τον Γιόκοβιτς: "O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μάρο Γιόκοβιτς. Ο διεθνής πολίστας που μετράει πάνω από 200 συμμετοχές με την Εθνική Κροατίας, υπέγραψε το συμβόλαιό του και θα αγωνίζεται με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι.

Ο Μάρο Γιόκοβιτς συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αριστερόχειρες αθλητές στον κόσμο έχει αναδειχθεί χρυσός Ολυμπιονίκης (2012), Παγκόσμιος Πρωταθλητής (2007, 2017) και Πρωταθλητής Ευρώπης (2010) σε εθνικό επίπεδο ενώ με τις προηγούμενες ομάδες του την Προ Ρέκο και τη Γιουγκ έχει κατακτήσει τρεις φορές το Champions League (2006, 2015, 2016). Το 2012 αναδείχθηκε καλύτερος πολίστας στον κόσμο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Μάρο Γιόκοβιτς ανέφερε τα εξής: «Θέλω να πω ότι αισθάνομαι πραγματικά περήφανος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Ήδη έχω δεχθεί ένα ζεστό καλωσόρισμα από ορισμένα μέλη του συλλόγου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να παραμείνει η ομάδα στο δρόμο των καλών αγώνων και επιτυχιών. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν τόσο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα όσο και στο Champions League».

Διαβάστε εδώ το βιογραφικό του Μάρο Γιόκοβιτς.

Η ανακοίνωση για τον Μπουλιούμπασιτς: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ιβάν Μπουλιούμπασιτς. Ο διεθνής Κροάτης υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο έμψυχο δυναμικό των νταμπλούχων Ελλάδας. Ο Κροάτης αμυντικός έχει αναδειχθεί χρυσός Ολυμπιονίκης (2012), Παγκόσμιος Πρωταθλητής (2017) και Πρωταθλητής Ευρώπης (2010).

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Ιβάν Μπουλιούμπασιτς ανέφερε τα εξής:«Ο Ολυμπιακός είναι ένα εξαιρετικό κλαμπ, και τον υποστήριζα τις τελευταίες σεζόν ειδικά εξαιτίας των φίλων μου, Πάβιτς, Μπούσλιε, Ομπράντοβιτς που έπαιζαν εδώ. Έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα για το σύλλογο, την πόλη και τους ανθρώπους στην Αθήνα για αυτό είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της ομάδας την επόμενη σεζόν. Είμαι επίσης χαρούμενος που έρχονται επίσης ο Γιόκοβιτς και ο Μίτροβιτς γιατί είναι σπουδαίοι άνθρωποι και εξαιρετικοί παίκτες. Το κλαμπ πέτυχε αξέχαστες στιγμές τις τελευταίες σεζόν και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τις επαναλάβουμε».

Διαβάστε εδώ το βιογραφικό του Ιβάν Μπουλιούμπασιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ