ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός: Φέρνει σπουδαίο Κροάτη, πάει Προ Ρέκο ο Μπούσλιε

Maro Jokovic, right, of Croatia is challenged by Nikola Jaksic of Serbia for the ball during the men's water polo semifinal match Serbia vs. Croatia at the 17th FINA Swimming World Championships in Hajos Alfred National Swimming Pool in Budapest, Hungary, Thursday, July 27, 2017. (Balazs Czagany/MTI via AP)
Maro Jokovic, right, of Croatia is challenged by Nikola Jaksic of Serbia for the ball during the men's water polo semifinal match Serbia vs. Croatia at the 17th FINA Swimming World Championships in Hajos Alfred National Swimming Pool in Budapest, Hungary, Thursday, July 27, 2017. (Balazs Czagany/MTI via AP) AP

Η ιστοσελίδα "wpdworld.com" αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον Κροάτη αριστερόχειρα της Γιουγκ, Μάρο Γιόκοβιτς, ενώ ο Άντρο Μπούσλιε αποχωρεί για την ιταλική Προ Ρέκο.

Αν ισχύει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "wpdworld.com", ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αποκτήσει έναν πολύ σπουδαίο παίκτη του παγκοσμίου πόλο. Αυτό φανερώνει και την διάθεση της διοίκησης του Ερασιτέχνη να κρατησει το τμήμα πόλο στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, έστω και αν τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ σημαντικά γρανάζια όπως οι Πάβιτς, Φουντούλης και... Μπούσλιε.

Υπενθυμίζουμε ότι πρώτος σταμάτησε, ο δεύτερος πήγε στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Φερεντσβάρος και ο Κροάτης αμυντικός θα συνεχίσει στην Προ Ρέκο, όπως αποκαλύπτει το εν λόγω δημοσίευμα. Όμως, ο διεθνής Κροάτης αριστερόχειρας της Γιουγκ, Μάρο Γιόκοβιτς, πιάνει λιμάνι και θα αποτελέσει μια σπουδαία προσθήκη για τους νταμπλούχους Ελλάδας και φετινούς φιναλίστ του Champions League.

Πρόκειται για έναν παίκτη με τίτλους και παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο της υδατοσφαίρισης, είναι 31 ετών, παίζει περιφερειακός και εφόσον κλείσει οριστικά η μεταγραφή του, θα πρόκειται για μια τεράστια κίνηση του Ολυμπιακού. Προφανώς, θα ακολουθήσουν και άλλες, δεν θα μείνει εκεί ο Μιχάλης Κουντούρης, ώστε η ομάδα υδατοσφαίρισης να διεκδικήσει και του χρόνου το βαρύτιμο τρόπαιο και να διατηρήσει τα κεκτημένα της εντός των τειχών.

Balazs Czagany/MTI via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ