ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός: Ο δρόμος προς τη δόξα

Ολυμπιακός: Ο δρόμος προς τη δόξα

Ενα εντυπωσιακό βίντεο - αφιέρωμα ετοίμασε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, για το μεγάλο επίτευγμα της ανδρικής ομάδας πόλο, που στέφθηκε φέτος Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης κερδίζοντας την διοργανώτρια του Final 8 και εκ των κορυφαίων ομάδων, Προ Ρέκο με σκορ 9-7 στο μεγάλο τελικό του Champions League που έγινε στη Γένοβα.

Η επιτυχία αυτή αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ο οποίος σημειώνει: "Θρίαμβος, άθλος, μεγαλείο, υπερηφάνεια! Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης κερδίζοντας την διοργανώτρια του Final 8 και εκ των κορυφαίων και πλούσιων ομάδων, Προ Ρέκο με 9-7 στο μεγάλο τελικό του Champions League στη Γένοβα. Το μέγεθος της επιτυχίας είναι ανυπέρβλητο, οι στιγμές που προσφέρει ο σύλλογος μας, γεμίζοντας υπερηφάνεια τον κόσμο του και όλους τους Έλληνες, μοναδικές. Οι Πειραιώτες ήρθαν εδώ στη Γένοβα, μαζί με τους οπαδούς τους που έδωσαν δυναμικό παρών και στις 3 ημέρες της διοργάνωσης και κατέκτησαν πανηγυρικά το πρωτάθλημα Ευρώπης. Στη δεύτερη παρουσία του σε ευρωπαϊκό τελικό τα τελευταία τρία χρόνια, ο Θρύλος κατέκτησε τον 3ο ευρωπαϊκό τίτλο στο πόλο Ανδρών και αναδεικνύεται για 2η φορά πρωταθλητής Ευρώπης. Έτσι ο Θρύλος πραγματοποίησε το τρεμπλ τη φετινή σεζόν (για δεύτερη φορά στην ιστορία του) κατακτώντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ