ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - Γιουνγκ 6-5: Τεράστιο βήμα πρωτιάς στον όμιλο

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÃÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÃÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Oλυμπιακός νίκησε με 6-5 την Γιουνγκ στο Παπαστράτειο για την 7η αγωνιστική του LEN Champions League και έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρωτιάς στον όμιλο (VIDEO).

Ολυμπιακός και Γιουνγκ αναμετρήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (9/12) Παπαστράτειο για την 7η αγωνιστική του LEN Champions League και το φινάλε βρήκε τους πρωταθλητές Ελλάδας να βρίσκονται στον 7ο ουρανό, μαζί με τους οπαδούς τους.

Και αυτό γιατί κατάφεραν να λυγίσουν με σκορ 6-5 την κροατική ομάδα, που δεν είχαν καταφέρει μέχρι πρότινος να νικήσουν εντός έδρας, και την άφησαν 4 βαθμούς πίσω τους, κάνοντας το πλέον αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι ερυθρόλευκοι του Θοδωρή Βλάχου ήταν εκπληκτικοί στο πρώτο οκτάλεπτο όπου προηγήθηκαν με 2-0 με τα γκολ των Μουρίκη και Γιόκοβιτς και μπορεί έχασαν με 2-1 στο δεύτερο, ωστόσο στο τρίτο και στο τέταρτο υπήρχε ισορροπία (2-2 και 1-1 τα οκτάλεπτα) και έτσι έφτασαν σε μία πανάξια νίκη απέναντι σε μία φημισμένη αντίπαλο.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-2, 2-2, 1-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ