ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - Γιουγκ 10-10: Έσωσε την παρτίδα ο Γενηδουνιάς

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΟΥΓΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΟΥΓΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η εκπληκτική εμφάνιση του Κωνσταντινου Γενηδουνιά χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας (10-10) στον Ολυμπιακό απέναντι στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, με τον πρωταθλητή Ευρώπης να μπλέκει αναφορικά με την πρόκριση στο Final-8.

Η εκπληκτική εμφάνιση του Κωνσταντινου Γενηδουνιά χάρισε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας (10-10) στον Ολυμπιακό απέναντι στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, στην αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του Β' ομίλου του Champions League, που διεξήχθη απόψε στο κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ" του Πειραιά.

Αν και ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο, οι πρωταθλητές Ευρώπης έπαθαν μπλακ-άουτ στο δεύτερο μισό του αγώνα και μόνο χάρη στο 5ο προσωπικό τέρμα του διεθνούς περιφερειακού, 19'' πριν τη λήξη, απέφυγαν την ήττα.

Το αποτέλεσμα αυτό, αφήνει τους ερυθρόλευκους ισόβαθμους με την Τσόλνοκι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και θέτει αν αμφιβόλω την πρόκρισή τους στο Final-8 του Ανόβερου.

Ο Ολυμπιακός είχε 4/12 με παίκτη παραπάνω, 2/2 πέναλτι και 4 γκολ από την περιφέρεια. Η Γιουγκ είχε 5/8 με παίκτη παραπάνω, 3 γκολ από την περιφέρεια και 2 στην κόντρα.

Διαιτητές: Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία), Βοεβόντιν (Ρωσία)

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-2, 0-2, 3-4

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης, Κάκαρης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος 2, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος.

ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ): Πόπαντιτς, Μάτσαν, Φάτοβιτς 1, Λόντσαρ 2, Γιόκοβιτς 2, Γκαρσία 1, Λοζίνα, Μερκούλοφ 1, Κρζιτς, Ζούβελα 1, Μπένιτς, Παπαναστασίου 2, Γιούρισιτς.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ