Ολομέτωπη επίθεση της Βουλιαγμένης στην ΚΟΕ

Ολομέτωπη επίθεση της Βουλιαγμένης στην ΚΟΕ

Με μία σκληρή ανακοίνωση η Βουλιαγμένη επιτίθεται στην ΚΟΕ για τις κλήσεις στην Εθνική ομάδα των ανδρών κάνοντας λόγο για "παραμάγαζο συγκεκριμένου συλλόγου".

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την αντίστοιχη της Ισπανίας και η Βουλιαγμένη με μία ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση επιτίθεται στην ΚΟΕ. Τα όσα αναφέρει ο ΝΟΒ αφορούν στην επιλογή των αθλητών που καλούνται στην αντιπροσωπευτική ομάδα.

Στην ανακοίνωση αφήνονται αιχμές για τον Θοδωρή Βλάχο και τον Ολυμπιακό χωρίς ωστόσο να αναφέρονται ονομαστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωσε του ΝΟΒ: "Μετά λύπης μας παρατηρήσαμε για πολλοστή φορά, ότι στις κλήσεις της Εθνικής Ομάδας για την κοινή προετοιμασία με την αντίστοιχη της Ισπανίας, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής συμπεριέλαβε αθλητές με ελάχιστη συμμετοχή στην ομάδα τους.

Πρόκειται για τη συνέχιση της τακτικής που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, να προωθούνται αθλητές συγκεκριμένης ομάδας με την οποία, ουσιαστικά, έχει δημιουργηθεί «αποκλειστική συνεργασία».

Η τακτική αυτή αδικεί κατάφορα τόσο τους αθλητές μας που καταβάλλουν σκληρή προσπάθεια και απαιτούν -αν μη τι άλλο- αξιοκρατία, όσο και το ιστορικό σωματείο μας που επί δεκαετίες τροφοδοτεί τις Εθνικές Ομάδες όλων των κατηγοριών και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στις μεγάλες επιτυχίες τους.

Θα πρέπει επιτέλους η Ομοσπονδία να μας απαντήσει τι σκοπό έχει για την Εθνική Ομάδας της χώρας μας: Να είναι ένα πραγματικά ανταγωνιστικό σύνολο που δίνει ευκαιρίες σε αθλητές με πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους, να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι μέλη του ή απλά να λειτουργεί ως παραμάγαζο συγκεκριμένου συλλόγου.

Πρέπει η Ομοσπονδία να μας απαντήσει ως πότε ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας θα συνεχίζει να βρίσκεται και στον πάγκο του σωματείου από το οποίο καλεί την πλειοψηφία των αθλητών του αντιπροσωπευτικοί μας συγκροτήματος, ενώ ταυτόχρονα δεν έχει καμία επικοινωνία και συνεργασία με τους προπονητές των υπόλοιπων ομάδων, ούτε παρακολουθεί τους αγώνες της Α1 λόγω των υποχρεώσεών του με την ομάδα του.

Δ.Σ  Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24