ΠΟΛΟ

Όλα έτοιμα για την κλήρωση των πρωταθλημάτων πόλο

Όλα έτοιμα για την κλήρωση των πρωταθλημάτων πόλο
EUROKINISSI

Το μεσημέρι της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Α1 πόλο σε άνδρες και γυναίκες, ενώ θα βραβευτούν και οι κορυφαίοι της περσινής σεζόν.

Την Τετάρτη στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής ανδρών και γυναικών για τη σεζόν 2017-2018, στο ξενοδοχείο "LONDON" της Γλυφάδας (Λεωφ. Ποσειδώνος).

Στο 32ο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, που αρχίζει στις 14 Οκτωβρίου (το παιχνίδι του ΝΟ Βουλιαγμένης στις 11/10, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του), μετέχουν Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, ΠΑΟΚ, Υδραϊκός, Εθνικός, Παλαιό Φάληρο, Πανιώνιος, Χίος, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ και Χανιά.

Η λήξη του 1ου γύρου είναι προγραμματισμένη για τις 5 Ιανουαρίου 2018 και ο 2ος γύρος θα διεξαχθεί από 13 Ιανουαρίου έως 25 Απριλίου 2018. Τα πλέι οφ είναι προγραμματισμένα για 8-31 Μαΐου 2018.

Το 20ό πρωτάθλημα της Α1 γυναικών αρχίζει στις 21 Οκτωβρίου και όλες οι φάσεις του (1η, 2η, 3η) στην κανονική περίοδο ολοκληρώνονται 31 Μαρτίου 2018. Τα πλέι οφ είναι προγραμματισμένα για το διάστημα 9-27 Μαΐου.

Στο πρωτάθλημα μετέχουν Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Εθνικός, Ρέθυμνο, Πάτρα, Τρίτων Αμαρουσίου και Νηρέας Χαλανδρίου.

Οι βραβεύσεις

Στην εκδήλωση των κληρώσεων θα βραβευτούν από την ΚΟΕ και οι κορυφαίοι των περσινών πρωταθλημάτων, όπως προέκυψαν από σχετική ψηφοφορία των 26 διαπιστευμένων αθλητικών συντακτών στην ομοσπονδία.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πολυτιμότερος Παίκτης: Γιάννης Φουντούλης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Καλύτερος Τερματοφύλακας: Μάνος Ζερδεβάς (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ)

Πρώτος Σκόρερ: Γιάννης Φουντούλης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), 83 γκολ

Καλύτερος Προπονητής: Δημήτρης Μάζης (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ)

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πολυτιμότερη Παίκτρια: Αλεξάνδρα Ασημάκη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Καλύτερη Τερματοφύλακας: Χρυσή Διαμαντοπούλου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Πρώτη Σκόρερ: Αλεξάνδρα Ασημάκη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), 67 γκολ

Καλύτερος Προπονητής: Χάρης Παυλίδης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ