ΠΟΛΟ

Οι εκλεκτοί του Βλάχου για την πρεμιέρα της Εθνικής στο Europa Cup

Οι εκλεκτοί του Βλάχου για την πρεμιέρα της Εθνικής στο Europa Cup

Ο Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε τους 13 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του στην πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών στο Europa Cup με αντίπαλο την Ισπανία την Τρίτη (23/10,21.00).

Την προσεχή Δευτέρα 22/10, το πρωί, θα ταξιδέψει για τη Βαρκελώνη η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών προκειμένου να δώσει το πρώτο της παιχνίδι στο Europa Cup της νέας σεζόν με αντίπαλο την Ισπανία, την Τρίτη 23/10 το βράδυ (21.00 ώρα Ελλάδας).

Οι 13 διεθνείς υδατοσφαιριστές που έχει επιλέξει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος για τη συγκεκριμένη αποστολή είναι οι: Μανώλης Ζερδεβάς, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιάννης Φουντούλης, Μάριος Καπότσης, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Την ομάδα θα συνοδεύουν, εκτός από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Βλάχο, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο μάνατζερ Αρώνης Αρώνης, ως αρχηγός της αποστολής.

Διαιτητές του αγώνα με την Ισπανία θα είναι ο Ρώσος Αρκάντι Βοεβόντιν και ο Ιταλός Αλεσάντρο Σεβέρο και ντελεγκέι ο Άντι Χούπελμαν.

Υπενθυμίζουμε ότι στον Όμιλο της Εθνικής μας (Β') μετέχουν ακόμα η Ολλανδία και η Ουκρανία. Οι δύο (2) πρώτες στην τελική βαθμολογία του Ομίλου θα προκριθούν την Τελική φάση της διοργάνωσης (5-7 Απριλίου 2019) και από εκεί οι τέσσερις (4) πρώτες στην Τελική φάση του World League, το οποίο θα δώσει ένα (1) εισιτήριο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ