ΠΟΛΟ

Ο Ομπράντοβιτς ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να βάλει αυτογκόλ!

Ο Ομπράντοβιτς ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να βάλει αυτογκόλ!

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς έπαιξε πιεστική άμυνα στον τερματοφύλακα της Γιαντράν και τον ανάγκασε να στείλει ο ίδιος τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Δείτε το VIDEO που ανέβασε η LEN.

Με όπλο την εξαιρετική του άμυνα που κράτησε χωρίς γκολ την Γιαντράν για δύο οκτάλεπτα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 8-3 στην Κροατία και επέστρεψε στις νίκες στο Champions League του πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα δεν δέχτηκε γκολ ούτε στην τέταρτη περίοδο και έτσι ουσιαστικά κράτησε τη Γιαντράν χωρίς τέρμα για 24 από τα 32 λεπτά του αγώνα!

Την ίδια ώρα οι ερυθρόλευκοι πήραν σκορ από έξι διαφορετικούς παίκτες με τους Μουρίκη και Ομπράντοβιτς να πετυχαίνουν από δύο τέρματα. Στην αντίπερα όχθη η μοναδική απειλή για την εστία του Πάβιτς ήταν ο Ζόβιτς που πέτυχε δύο γκολ.

Ένα από τα γκολ του Ολυμπιακού προήλθε από την τρομερά πιεστική άμυνα του Πάουλο Ομπράντοβιτς στον τερματοφύλακα της Γιαντράν.

Με το σκορ στο 0-4 και αφού πρώτα είχε σουτάρει στο δοκάρι, κυνήγησε τη φάση, πήγε πάνω στον τερματοφύλακα Άνιτς και τον ανάγκασε να στείλει ο ίδιος τη μπάλα στο τέρμα του!

Δείτε το VIDEO που ανέβασε η LEN:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ