ΠΟΛΟ

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Προ Ρέκο στην Ιταλία

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Προ Ρέκο στην Ιταλία

Σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας στην Ιταλία, ο Ολυμπιακός νίκησε τη Προ Ρέκο στα πέναλτι με 11-9. Βλάχος: "Να μην πανηγυρίζουμε... βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο"

Ένας καταπληκτικός Ολυμπιακός, ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο την παρουσία του στην προετοιμασία της Ιταλίας και έστειλε μήνυμα ότι φέτος είναι φτιαγμένος και έτοιμος για μεγάλα πράγματα στην Ευρώπη

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο φιλικό με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 7-7 στην κανονική διάρκεια και επικράτησαν με 11-9 στα πέναλτι!

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν εντυπωσιακή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια (και ας ήταν σε φιλικό αγώνα) και με όπλο την εξαιρετική άμυνα που περιόρισε στα 7 γκολ τους Ιταλούς έφτασε σε μια σπουδαία νίκη ενδεικτική των δυνατοτήτων της.

Οι Πειραιώτες ήταν πολύ μαχητικοί στην αναμέτρηση που διεξήχθη σε συνθήκες επίσημου αγώνα, υψηλών απαιτήσεων, παρουσία περισσότερων από 1.200 φιλάθλων της Προ Ρέκο και με Ιταλούς διαιτητές. Το γκολ του Κωνσταντίνου Μουρίκη 25 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε διαμόρφωσε το 7-7 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί ο Ολυμπιακός ήταν αλάνθαστος, ευστόχησε και στα τέσσερα πέναλτι που εκτέλεσαν οι Φουντούλης, Μάλιαρακ, Μουρίκης και Βλαχόπουλος ενώ ο Πάβιτς απέκρουσε το τελευταίο χτύπημα του Πρλάινοβιτς και κάπως έτσι ήρθε το 11-9!

Οι νταμπλούχοι ολοκλήρωσαν εντυπωσιακά την προετοιμασία τους στην Ιταλία και επιστρέφουν το Σάββατο το απόγευμα στην Ελλάδα έχοντας στείλει...ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ευρώπη για τις...διαθέσεις τους!

Την αναμέτρηση με την Προ Ρέκο παρακολούθησε και το μέλος του Δ.Σ. και έφορος του τμήματος Νίκος Σκανδαλάκης ο οποίος..ενσωματώθηκε στην «ερυθρόλευκη» αποστολή την Πέμπτη.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 3-1, 1-3

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 1-0 Φιλίποβιτς, 2-0 Πιέτλοβιτς, 2-1 Φουντούλης

2ο οκτάλεπτο: 2-2 Φουντούλης, 2-3 Γενηδουνιάς, 3-3 Σούκνο

3ο οκτάλεπτο: 4-3 Σουκνό, 5-3 Φιλίποβιτς, 5-4 Μουρίκης, 6-4 Ίβοβιτς

4ο οκτάλεπτο: 6-5 Βλαχόπουλος, 6-6 Μάλιαρακ, 7-6 Μάντιτς, 7-7 Μουρίκης

Η διαδικασία των πέναλτι:

7-8 Φουντούλης

8-8 Τζορτζέτι

8-9 Μάλιαρακ

8-9 δοκάρι ο Σουκνό

8-10 Μουρίκης

9-10 Φιλίποβιτς

9-11 Βλαχόπουλος

9-11 Απέκρουση Πάβιτς στο σουτ του Πρλάινοβιτς

ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Α. Πομίλιο): Τεμπέστι, Σουκνό 2, Φιλίποβιτς 2, Πιέτλοβιτς 1, Ίβοβιτς 1, Μάντιτς 1, Μποντέγκας, Πρλάινοβιτς, Τζορτζέτι, Τζιάκοπο, Αϊκάρντι, Φιγκάρι, Τζίτο, Βιόλα, Ντι Φούλβιο,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ. Βλάχος): Πάβιτς, Φουντούλης 2, Μουρίκης 2, Μάλιαρακ 1, Βλαχόπουλος 1, Γενηδουνιάς 1, Μυλωνάκης, Γούνας, Κολόμβος, Ντόσκας , Σμιθ, Ποντικέας, Δερβίσης, Γαλανόπουλος

Βλάχος: "Να μην πανηγυρίζουμε... βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: " Όταν παίζεις με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης πάντα έχεις κίνητρο. Εμείς είχαμε σήμερα κίνητρο και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ειδικά πολύ μεγάλο παιχνίδι στην άμυνα. Αν θες να αγγίξεις το τέλειο σε αυτό το κομμάτι πρέπει να είσαι πολύ καλός.

Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι συνέχεια ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Ανταποκριθήκαμε στο τέλος της εβδομάδας μετά από μια σκληρή προετοιμασία σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δείξαμε στοιχεία που θέλουμε να εμφανίσουμε στη διάρκεια της σεζόν. Από μια πλευρά είναι επικίνδυνο το ότι κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αφού δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό αλλά να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο για να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο.

Είναι μια εμφάνιση και νίκη για την οποία δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε, απλά να δούμε ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και ότι έχουμε τον τρόπο να κάνουμε μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, αν βάλουμε τον εαυτό μας κάτω από το σύνολο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ