ΠΟΛΟ

Ο Γιάννης Φουντούλης εξηγεί στο Sport24.gr πώς κόλλησε κορονοϊό

Ο Γιάννης Φουντούλης εξηγεί στο Sport24.gr πώς κόλλησε κορονοϊό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Φουντούλης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, είναι σε κατ' οίκον περιορισμό στη Βουδαπέστη και μίλησε στο Sport24.gr για την περιπέτεια της υγείας του.

Θετικός στον κορονοϊό βγήκε κι ο Γιάννης Φουντούλης, με τον διεθνή περιφερειακό της Φερεντσβάρος να μιλάει στο Sport24.gr για την περιπέτεια της υγείας του, το πώς κόλλησε και πώς αισθάνεται τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Άλλωστε, είναι και για τον ίδιο μια πρωτόγνωρη κατάσταση, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο πέρα από υπομονή και φυσικά να είναι προσεκτικός τόσο για την οικογένειά του όσο και για τον περίγυρό του.

Αυτό το διάστημα είναι σε κατ οίκον περιορισμό στη Βουδαπέστη και αισθάνεται μεγάλη απογοήτευση. Προς το παρόν είναι ασυμπτωματικός, αλλά τόνισε πως δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί ο ιός τις επόμενες ημέρες. Το γεγονός βέβαια πως είναι αθλητής και υγιής βοηθούν πολύ για να μην επηρεαστεί ιδιαίτερα από τον Covid-19, ο οποίος έχει έρθει για να... μείνει και όσο δεν υπάρχει εμβόλιο, τόσο η εξάπλωσή του θα μεγαλώνει.

" Ευχαριστώ πολύ αρχικά. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα, ούτε νιώθω κάτι, αλλά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί. Την Δευτέρα, ένας παίκτης της ομάδας ανέβασε πυρετό, έκανε το τεστ και την Τρίτη το απόγευμα βγήκε θετικό το αποτέλεσμα. Οπότε, την Τετάρτη το πρωί κάναμε όλη η ομάδα τεστ, γιατί το απόγευμα είχαμε τον ημιτελικό για το F4 του Κυπέλλου. Λίγες ώρες μετά, μας ενημέρωσαν πως υπήρχαν άλλα τρία θετικά δείγματα και το ένα ήμουν εγώ", μας είπε αρχικά ο Γιάννης Φουντούλης.

"Τώρα 14 μέρες πρέπει να είμαι στο σπίτι. Δεν ξέρω ακόμα, είμαι 1,5 μέρα μόνο στο σπίτι, αλλά ξέρω τον εαυτό μου και θα δυσκολευτώ αρκετά στην συνέχεια, αλλά πρέπει να κάνω υπομονή, δεν γίνεται διαφορετικά", τόνισε ακόμα, ενώ για το αν είναι μαζί του και η οικογένειά του απάντησε: "Είμαι μόνος μου εδώ, οπότε δεν έχω επαφή ούτε με τη γυναίκα μου ούτε με τη μικρή,είναι οκ".

Για το αν είναι πεσμένος ψυχολογικά μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και για το αν ένιωσε κάτι σωματικά, μας είπε πως "ναι, νιώθω απογοήτευση, γιατί σήμερα τελειώναμε με το Κύπελλο και αύριο επέστρεφα Ελλάδα για 10 μέρες περίπου, πριν ξαναρχίσουν οι υποχρεώσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα το καταλάβαινα, γιατί δεν νιώθω μέχρι στιγμής το παραμικρό. Καλύτερα για τους γύρω μου τουλάχιστον που έγινε έτσι" .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ