ΠΟΛΟ

ΝΟ Χίου: Ο Ντόσκας νέος προπονητής

FINAL-6 / ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÃÊ ÍÔÏÕÌÐÑÏÂÍÉÊ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUG DUBROVNIK (Eurokinissi Sports)
FINAL-6 / ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÃÊ ÍÔÏÕÌÐÑÏÂÍÉÊ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUG DUBROVNIK (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΝΟ Χίου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Ντόσκα ως πρώτου προπονητή της ομάδας πόλο ανδρών.

Την αποστολή να σώσει τον ΝΟ Χίου από τον υποβιβασμό θα αναλάβει ο Γιώργος Ντόσκας. Ο πρώην διεθνής πολίστας ο οποίος έχει κρεμάσει το σκουφάκι του εδώ και δύο χρόνια και θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας στην οποία ανδρώθηκε.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Την τεχνική ηγεσία της ομάδας Ανδρών του Ν.Ο. Χίου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Ντόσκας, “σπλάχνο” του Ν.Ο. Χίου, ο οποίος έχει προσφέρει σημαντικές διακρίσεις στην ομάδα μας ως παίκτης.

Ο Γ. Ντόσκας, προπονούσε μέχρι πρόσφατα την Ομάδα των Εφήβων και μετά από ομόφωνη απόφαση επιλέχθηκε να αντικαταστήσει τον εξαίρετο προπονητή και ιστορικό παίκτη του Ν.Ο. Χίου κ. Μάκη Μικέδη, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του. Η διοίκηση του Ν.Ο. Χίου ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του τον κ. Μ. Μικέδη και καλωσορίζει τον Γ. Ντόσκα.

Ο Γ. Ντόσκας προέρχεται από τις ακαδημίες του Ν.Ο. Χίου. Ξεκίνησε την υδατοσφαίριση στην ηλικία των 11 ετών και έχει αγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, προσφέροντας σημαντικές διακρίσεις τόσο στο Ν.Ο. Χίου όσο και στις υπόλοιπες ομάδες που αγωνίστηκε. Αναδείχτηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Ομάδα των Νέων. Με την ομάδα του Ολυμπιακού κατέκτησε 7 Πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα Ελλάδος. Τη σεζόν 2011-2012 επέστρεψε στο Ν.Ο. Χίου, με τον οποίο αγωνίστηκε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Από το 2012 έως και το 2016 αγωνίστηκε ξανά στον Ολυμπιακό, κατακτώντας 4 ακόμα πρωταθλήματα και 3 κύπελλα Ελλάδος, ενώ αγωνίστηκε και στον τελικό του Champions League.

Υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης των Ανδρών, έχοντας περισσότερες από 200 διεθνείς συμμετοχές και σημειώνοντας περισσότερα από 300 γκολ.

Κορυφαίες στιγμές στην αθλητική του καριέρα η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ το 2005 και η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο, το 2008, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Εθνικής μας.

Του ευχόμαστε καλή αρχή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ