ΠΟΛΟ

Νέα νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην εθνική Κίνας

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τη δεύτερη νίκη με αντίπαλο την εθνική Κίνας στο φιλικό που διεξήχθη στο πλαίσιο του "Challenge Cup" πραγματοποίησε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Τη δεύτερη νίκη με αντίπαλο την εθνική Κίνας στο φιλικό που διεξήχθη στο πλαίσιο του "Challenge Cup" πραγματοποίησε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν των Κινέζων με 13-5 στο Παπαστράτειο, σε ένα ματς που έλεγχαν από την αρχή ως το τέλος.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς που σημείωσε 5 τέρματα. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Ολυμπιακό είναι το Σάββατο (25/11, 15:30) με αντίπαλο το ΝΟ Χανίων στο Παπαστράτειο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οκτάλεπτα: 2-5, 1-2, 2-3, 0-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης, Νικολαΐδης 2, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Ομπράντοβιτς 1, Δαλμάρας, Πρέκας 1, Γαβαλάς Σπ.

ΚΙΝΑ (Πέταρ Πόρομπιτς): Τζιγουέι Λιάνγκ, Σιάοτζι Τσου, Τζίαχάο Πενγκ, Μπέιγι Γουάνγκ, Ζεκάι Σίε, Σι Σα 3, Τζονγκσιάν Τσεν, Γκελίν Τσου, Γιου Λιού, Ρούι Τσεν, Ντιάο Τζουνγκκινγκ, Φάντα Κιν, Τζιντζινγκ Γουάνγκ Εσπανιόλ 2, Κοκκινάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ