ΠΟΛΟ

Μώραλης: "Γίναμε μάρτυρες πρωτοφανούς εγκληματικής επίθεσης"

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ Σ. ΚΟΚΚΑΛΗ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ Σ. ΚΟΚΚΑΛΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebook ο Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στο "Παπαστράτειο" και κάλεσε την Πολιτεία να βρει και να τιμωρήσει τους ενόχους.

O δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης χρησιμοποίησε το λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook για να καυτηριάσει τις σκηνές ντροπής που εκτυλίχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου (02/02) κατά τη διάρκεια του αγώνα γυναικείου πόλο Ολυμπιακός-Γλυφάδα, με κουκουλοφόρους να εισβάλλουν στο κλειστό του "Πέτρος Καπαγέρωφ" και να επιδίδονται σε επεισόδια και τραμπουκισμούς.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

"Χθες το απόγευμα γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα πρωτοφανούς εγκληματικής επίθεσης, αυτήν την φορά στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, σε αγωνα πολο γυναικών μεταξυ του Ολυμπιακου και της Γλυφαδας.

Οι δραστες επιτέθηκαν ανενοχλητοι σε οικογένειες και σε ΑμεΑ με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματιες. Ο κόμπος εχει φτάσει στο χτένι.

Η πολιτεία πρεπει να αλλάξει στάση απέναντι στα πολλά πλέον παρόμοια περιστατικά και αμεσα να βρει και να τιμωρήσει τους ενόχους, καθως μόνο εκεινη έχει την ευθύνη, την αρμοδιότητα και την υποχρέωση να το πράξει".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ