Μπαίνουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις Βουλιαγμένη και Υδραϊκός

Την Παρασκευή (28/9) ξεκινούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της Βουλιαγμένης και του Υδραϊκού στα προκριματικά του Champions League και του Euro Cup στο πόλο ανδρών.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης, βρίσκεται στο Χέρτζεκ Νόβι του Μαυροβουνίου όπου θα μετάσχει από αύριο Παρασκευή (28/9) έως και την Κυριακή (30/9) στον Γ' Όμιλο της Β' Προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, πρώτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αντίπαλοί του οι ρωσική Σίντεζ Καζάν, η διοργανώτρια Γιάντραν Χέρτζεκ Νόβι από το Μαυροβούνιο και η ρουμανική Σπορτούλ. Την πρόκριση στην επόμενη φάση παίρνουν οι δύο πρώτες στη βαθμολογία του Ομίλου και ο ΝΟΒ πολύ μεγάλες πιθανότητες να το πετύχει.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Γ' Πρ. Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγ στο Μαυροβούνιο (ώρες Ελλάδας):

Παρασκευή 28/9: 18.15 Σίντεζ Καζάν - ΝΟ Βουλιαγμένης, 20.00 Γιάντραν Χέρτζεκ Νόβι - Σπορτούλ.

Σάββατο 29/9: 18.15 Σπορτούλ - Σίντεζ Καζάν, 20.00 Γιάντραν Χέρτζεκ Νόβι - ΝΟ Βουλιαγμένης.

Κυριακή 30/9: 12.00 ΝΟ Βουλιαγμένης - Σπορτούλ, 13.45 Γιάντραν Χέρτζεκ Νόβι - Σίντεζ Καζάν.

Την παρθενική του παρουσία στα Κύπελλα Ευρώπης της υδατοσφαίρισης θα ζήσει από αύριο Παρασκευή (28/9) έως και την Κυριακή (30/9) ο Υδραϊκός. Η ομάδα της Ύδρας θα μετάσχει στους αγώνες του Δ' Ομίλου της Α' Προκριματικής φάσης του LEN Euro Cup Ανδρών, που διοργανώνει ο ίδιος στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Πρόκειται για τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στην οποία μετέχει επειδή κατέλαβε την 4η θέση στο περασμένο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κραβαρίτη, σημαντικά ενισχυμένο φέτος, θα έχει αντιπάλους στον συγκεκριμένο Όμιλο την Πρίμορατς Κότορ από το Μαυροβούνιο (με την οποία ξεκινάει τους αγώνες του την Παρασκευή στις 19.30), τη σερβική Νις και την ιταλική Ορτιίτζια. Την πρόκριση στην επόμενη φάση παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες στην τελική βαθμολογία του Ομίλου και ο Υδραϊκός θα δώσει σκληρή μάχη για να πετύχει το στόχο.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Δ' Πρ. Ομίλου του Euro Cup στον Άλιμο:

Παρασκευή 28/9: 18.00 Νις - Ορτίτζια, 19.30 Υδραϊκός - Πρίμορατς Κότορ.

Σάββατο 29/9: 18.00 Πρίμοτατς Κότορ - Ορτίτζια, 19.30 Υδραϊκός - Νις.

Κυριακή 30/9: 10.00 Πρίμορατς Κότορ - Νις, 11.30 Υδραϊκός - Ορτίτζια.

Ο ΝΟΒ ΣΤΗ 2η ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ