ΠΟΛΟ

Στη μάχη του World League η Εθνική

Στη μάχη του World League η Εθνική

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη της Ρουμανίας στο πλαίσιο του World League με τον Θοδωρή Βλάχο να καλεί 15 αθλητές.

Δεκαπέντε (15) πολίστες κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, Θόδωρος Βλάχος, εν όψει του αγώνα με την Ρουμανία την ερχόμενη Τρίτη (20/10) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, για την προκριματική φάση του World League.

Οι «15» που θα συγκεντρωθούν το πρωί (10.30) της ερχόμενης Κυριακής (18/10), στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, είναι: Στέφανος Γαλανόπουλος, Μανώλης Μυλωνάκης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Κώστας Γεννηδουνιάς, Βαγγέλης Δελακάς, Κυριάκος Ποντικέας, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Κώστας Φλέγκας (ΥΔΡΑΪΚΟΣ), Χρήστος Αφρουδάκης, Μάριος Καπότσης, Μανώλης Ζερδεβάς (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ).

Οι «13» της Ρουμανίας, όπως έγιναν γνωστοί στην ΚΟΕ, είναι: Ντράγκος Στοενέσκου, Μίχαϊ Ντραγκουσίν (τερματοφύλακες), Πέτρου Ίανκ, Τιμπέριου Νεγκρεάν, Μινέα Γκεόργκε, Νκολάε Οάντα, Αντρέι Πριοτεάσα, Άντριαν Κρέτου, Μινέα Τσιοβεάνου, Ντιμίτρι Γκοάντα, Ραμίρο Γκεοργκέσκου, Αλεξάντρου Γκίμπαν, Άλεξ Ποποβίτσιου.

Ομοσπονδιακός τεχνικός ο Ντέγιαν Στανόγιεβιτς (Σερβία) και συνεργάτης του ο Άντριαν Βάμος.

Το παιχνίδι, που θα μεταδοθεί απευθείας από τη NOVASports, θα αρχίσει στις 19.00. Διαιτητές του είναι οι Ιβάν Ράκοβιτς (Σερβία) και Φρανσέζε Μπους (Ισπανία),με παρατηρητή τον Τζιάνι Λόντζι (Ιταλία).

Η Εθνική μας έχει ακόμη αντιπάλους στον Όμιλο της , την Ουγγαρία και τη Γεωργία (αναμετρώνται μεταξύ τους επίσης στις 20/10).

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων αγωνιστικών:

2η, 17 Νοεμβρίου

ΕΛΛΑΔΑ – Γεωργία

Ουγγαρία – Ρουμανία

3η, 1 Δεκεμβρίου

ΕΛΛΑΔΑ – Ουγγαρία

Γεωργία – Ρουμανία

4η, 16 Φεβρουαρίου

Γεωργία – Ουγγαρία

Ρουμανία – ΕΛΛΑΔΑ

5η, 26 Απριλίου

Ρουμανία – Ουγγαρία

Γεωργία – ΕΛΛΑΔΑ

6η, 10 Μαϊου

Ουγγαρία – ΕΛΛΑΔΑ

Ρουμανία – Γεωργία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ