ΠΟΛΟ

Μουρίκης μέχρι το 2020 στον Ολυμπιακό

Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΩΝ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)
Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΩΝ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN) EUROKINISSI SPORTS

Στην ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Κώστας Μουρίκης. Τα δεδομένα για Φουντούλη.

Το ερυθρόλευκο σκουφάκι για τα επόμενα τρία χρόνια θα φορά ο Κώστας Μουρίκης. Ο 29χρονος φουνταριστός ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους και θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά μέχρι το 2020.

Έτσι, ο Ολυμπιακός διατήρησε στο ρόστερ του τον έναν από τους δύο φουνταριστούς του μετά το "διαζύγιο" με τον Χριστόδουλο Κολόμβο.

Ο Μουρίκης αν εξαντλήσει το συμβόλαιο του θα κλείσει εννιά χρόνια στους ερυθρόλευκους αφού αποκτήθηκε το 2011 από τον Πανιώνιο. Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Κωνσταντίνος Μουρίκης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Eίμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα την συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια. Ήταν κάτι που το ήθελα εξ’ αρχής. Εύχομαι τη νέα χρονιά να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους να δώσουμε το παρών ξανά στο Final Six και να έχουμε μια καλύτερη παρουσία από την περσινή σεζόν".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Μουρίκη, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τριετούς διάρκειας".

Διάθεση για αμοιβαίες υποχωρήσεις με Φουντούλη

Την ίδια ώρα το άλλο ανοικτό μέτωπο του Ολυμπιακού αφορά την περίπτωση του Γιάννη Φουντούλη. Το συμβόλαιο του με την ομάδα έχει ολοκληρωθεί και οι δύο πλευρές έχουν κάτσει ήδη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Διαφορά ανάμεσα τους υπάρχει, αλλά δεν είναι από αυτές που μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν καλύπτονται, ενώ υπάρχει διάθεση για αμοιβαίες υποχωρήσεις από τις δύο πλευρές ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Εξελίξεις και στο συγκεκριμένο θέμα αναμένονται άμεσα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ