ΠΟΛΟ

Μορφέσης: "Θα δώσουμε μάχη για το καλύτερο"

Μορφέσης: "Θα δώσουμε μάχη για το καλύτερο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Γιώργος Μορφέσης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου. (VIDEO)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών, Γιώργος Μορφέσης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό" με τους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη.

Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: "Αύριο το μεσημέρι φεύγουμε για την Βουδαπέστη και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Την Παρασκευή φεύγουν οι άνδρες. Πρεμιέρα έχουμε την Κυριακή κόντρα στην Ρωσία. Είμαστε σε ένα δύσκολο όμιλο. Ο πρώτος περνάει κατευθείαν οκτάδα ο δεύτερος με τον τρίτο διασταυρώνονται με άλλον όμιλο".

Για την προετοιμασία: "Η προετοιμασία ήταν πάρα πολύ καλή. Είχαμε μόνο μία ατυχία με την Χριστίνα Τσουκαλά, που είχε χτυπήσει το δάχτυλο της".

"Την προσπάθεια που έκαναν τα κορίτσια τα προηγούμενα χρόνια, την κάνουν και τώρα και ίσως και παραπάνω. Το θέμα είναι να έρθουν τα αποτελέσματα. Είμαστε σε καλό δρόμο, ελπίζω να φανεί αυτό", υποστήριξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Για το αν έχει πλάνο ανανέωσης για την εθνική ομάδα: "Έχω ένα πλάνο ανανέωσης. Πρέπει η εθνική αυτή την τετραετία η εθνική να φρεσκαριστεί λόγω Ολυμπιακών Αγώνων".

"Θα δώσουμε την μάχη μας για το καλύτερο. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Όλα θα πάνε καλά", είπε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Γιώργος Μορφέσης.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ