ΠΟΛΟ

Μεγάλη εμφάνιση για την Εθνική, νίκη με 17-11 την Ουγγαρία

Μεγάλη εμφάνιση για την Εθνική, νίκη με 17-11 την Ουγγαρία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με σκορ 17-11 πέτυχε η Εθνική ομάδα των γυναικών απέναντι στην Ουγγαρία στο "Θέτις Καπ" που διεξάγεται στο δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Έξι γκολ πέτυχε η Αβραμίδου.

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με σκορ 17-11 πέτυχε η Εθνική ομάδα των γυναικών απέναντι στην Ουγγαρία στο "Θέτις Καπ" που διεξάγεται στο δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και αποτελεί ουσιαστικά ένα δυνατό τεστ ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά της Γκούντα στην Ολλανδία.

Ήταν μάλιστα η τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες στην διοργάνωση και με νίκη στον αυριανό αγώνα με την Ιταλία (13/3, 11:00), στην αυλαία του"Θέτις Καπ", θα κατακτήσει την πρώτη θέση.

Έχοντας σε μεγάλη μέρα την Άλκηστη Αβραμίδου που σημείωσε έξι τέρματα, η ομάδα του Σάκη Κεχαγιά προσέθεσε ακόμα μια καλή εμφάνιση στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η ελληνική ομάδα από την στιγμή που βρέθηκε μπροστά, επέβαλε τον ρυθμό της και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα την πρωταθλήτρια Ευρώπης να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Για την Ελλάδα ξεχώρισε η Αβραμίδου με έξι τέρματα, ενώ για λογαριασμό της Ουγγαρίας η Κιστέλι πέτυχε τρία τέρματα.

Το πρωί η Ουγγαρία επικράτησε με 16-3 της Γαλλίας, ενώ στους υπόλοιπους αγώνες που ολοκληρώθηκαν νωρίτερα η Ιταλία πέτυχε τη νίκη τόσο απέναντι στη Ρωσία με 13-10, όσο και απέναντι στην Γαλλία με σκορ 8-4.

Οκτάλεπτα: 5-3, 5-1, 5-4, 2-3

ΕΛΛΑΔΑ: Αβραμίδου 6, Τσουκαλά 2, Πλευρίτου Μ. 2, Ασημάκη 2, Μανωλιουδάκη 2, Ελευθεριάδου, Κότσια, Ξενάκη,

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κιστέλι 3, Αντάλ Ντ. 2, Κιστελέκι, Σουκς, Τάκατς, Ίλλες, Τοθ, Μπούικα.

Αναλυτικά η βαθμολογία

1. Ελλάδα 9 (3 αγ.)

2. Ουγγαρία 9 (4 αγ.)

3. Ιταλία 6 (3 αγ.)

4. Ρωσία 0 (3 αγ.)

5. Γαλλία 0 (3 αγ.)

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ