ΠΟΛΟ

Με το μυαλό στο Ανόβερο ο Ολυμπιακός, 13-7 τον ΑΝΟ Γλυφάδας

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΓΛΥΦΑΔΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΓΛΥΦΑΔΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έχοντας τη σκέψη του στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στο Ανόβερο, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 13-7, κάνοντας το 11 στα 11 στην Α1.

Έχοντας τη σκέψη του στο παιχνίδι του Σαββάτου για το Champions League κόντρα στο Ανόβερο, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 13-7 για την 12η αγωνιστικ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών,

Έτσι, οι "ερυθρόλευκοι" διατήρησαν το απόλυτο των νικών (11 νίκες σε 11 παιχνίδια) και θα έχουν έναν αγώνα λιγότερο το Σάββατο.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 5-2, αλλά ο αξιόμαχος ΑΝΟΓ το πάλεψε και κατάφερε να ισοφαρίσει 6-6 στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου, με γκολ του Παπαναστασίου πίσω από τη σέντρα, ξεγελώντας τον Γαλανόπουλο.

Όμως, οι "ερυθρόλευκοι" αντέδρασαν και με ένα γρήγορο σερί 3-0 έφτασε τη διαφορά πάλι τρία γκολ (9-6) με τους Γούνα, Φουντούλη και Ομπράντοβιτς. Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα και ανέβασε τη διαφορά στα έξι γκολ (13-7) με τους Μυλωνάκη, Αργυρόπουλο, Παπαναστασίου, Πρέκα και Δερβίση να διαμορφώνουν το τελικό σκορ.

Οκτάλεπτα: 5-2, 1-3, 3-1, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 2, Δελακάς 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 1, Ομπράντοβιτς 2, Δαλμάρας, Πρέκας 1, Χαλυβόπουλος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Δουρίδας, Παπανικολάου, Αλεξίου 1, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 4, Γιαννόπουλος 1, Ρομπόπουλος 1, Χατζηγούλας, Αλβέρτης, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης, Σαλτέρης, Λεμπέσης, Γαλάνης.

Διαιτητές: Βόσικας, Σαρρής

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ