ΠΟΛΟ

Με το δεξί στο World League η Εθνική, 17-3 τη Ρουμανία

Με το δεξί στο World League η Εθνική, 17-3 τη Ρουμανία
INTIME SPORTS

Η Εθνική ομάδα ήταν σοβαρή και στα τέσσερα οκτάλεπτα με τη Ρουμανία, κράτησε το μηδέν στα 3/4 του αγώνα και νίκησε εύκολα με 17-3 τη Ρουμανία στο "Παπαστράτειο" στoν όμιλό της στο World League.

Φουριόζα μπήκε η Εθνική ομάδα στην φάση των ομίλων του World League, επικρατώντας με 17-3 της Ρουμανίας στο "Παπαστράτειο" και στα ματς με τη Γεωργία και (κυρίως) την Ουγγαρία θα κριθεί η πρωτιά στον δρόμο για το Final-8 της διοργάνωσης.

Θυμηθείτε εδώ το Live του Sport24.gr

Οι χάλκινοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές ήταν εξαιρετικοί σε άμυνα και επίθεση, κράτησαν το μηδέν πίσω στα τρία από τα τέσσερα οκτάλεπτα, ενώ στην επίθεση ήταν εξαιρετικοί, σκοράροντας 17 γκολ με δέκα διαφορετικούς σκόρερ.

Οι βάσεις μπήκαν από νωρίς, με την Εθνική να προηγείται με 3-0 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, ενώ στο δεύτερο οι Ρουμάνοι βρήκαν τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα του Φλέγκα, την ώρα που οι διεθνείς μας πέτυχαν πέντε και έκλεισαν το ημίχρονο στο 8-3. Όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους...

Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκε τοίχος μπροστά από το "γαλανόλευκο" τέρμα, ο Γαλανόπουλος έπιανε ό,τι πήγαινε εντός εστίας, μπροστά η ομάδα πέτυχε άλλα εννέα γκολ, γυρίζοντας πολύ καλά την μπάλα και σκοράροντας τόσο από την περιφέρεια όσο και από την θέση του φουνταριστού, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ουγγαρία νίκησε άνετα τη Γεωργία 17-10, με τον Τίμπορ Μπένετεκ να χρησιμοποιεί αρκετούς νέους παίκτες.

Οκτάλεπτα: 3-0, 5-3, 5-0, 4-0

Ελλάδα (Βλάχος): Φλέγκας, Μυλωνάκης 3, Δερβίσης 1, Γεννηδουνιάς 1, Γιάννης Φουντούλης 2, Χρ. Αφρουδάκης 1, Δελακάς 1, Πρέκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 3, Γαλανόπουλος,

Ρουμανία (Στανόγιεβιτς): Στοενέσκου, Ίανκ, Νεγκρεάν 1, Γκεόργκε 1, Οάντα, Πριοτεάσα, Κρέτου 1, Τσιοβεάνου, Γκοάντα, Γκεοργκέσκου, Γκίμπαν, Ποποβίτσιου, Ντραγκουσίν.

Το πρόγραμμα:

2η αγωνιστική, 17 Νοεμβρίου

ΕΛΛΑΔΑ - Γεωργία

Ουγγαρία - Ρουμανία

3η αγωνιστική, 1 Δεκεμβρίου

ΕΛΛΑΔΑ - Ουγγαρία

Γεωργία - Ρουμανία

4η αγωνιστική, 16 Φεβρουαρίου

Γεωργία - Ουγγαρία

Ρουμανία - ΕΛΛΑΔΑ

5η αγωνιστική, 26 Απριλίου

Ρουμανία - Ουγγαρία

Γεωργία - ΕΛΛΑΔΑ

6η αγωνιστική, 10 Μαΐου

Ουγγαρία - ΕΛΛΑΔΑ

Ρουμανία - Γεωργία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ