ΠΟΛΟ

Με το δεξί στην Α2 ο Παναθηναϊκός

Με το δεξί στην Α2 ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε εκτός έδρας με 7-5 επί του Νηρέα Γέρακα και ξεκίνησε με ένα σημαντικό διπλό την πορεία του στην Α2 πόλο των ανδρών.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α2 Υδατοσφαίρισης Ανδρών ο Παναθηναϊκός αφού επικράτησε εκτός έδρας του Νηρέα Χαλανδρίου με 7-5 για την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα κλειστό και οι πράσινοι κατάφεραν να ολοκληρώσουν προηγούμενοι την πρώτοι περίοδο με 2-1 χάρη σε δύο γκολ των Λύκαρη και Χατζηστεφάνου.

Στη συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι πέτυχαν τα μοναδικά τέρματα του οκταλέπτου και έφτασαν στο πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 3-2. Στην τρίτη περίοδο είχαμε ένα ρεσιτάλ τερμάτων. Οι πράσινοι με δύο τέρματα κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 4-3. Στα τελευταία 40'' του τρίτου οκταλέπτου σημειώθηκαν άλλα τρία τέρματα με αποτέλεσμα το σκορ να διαμορφωθεί στο 5-5!

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός ήταν πιο ψύχραιμο και με δύο γκολ από τους Παπαδημητρίου και Χατζηστεφάνου έφτασε στη νίκη με 7-5. Έτσι, η ομάδα του Φώντα Λεμπέση πήρε τους πρώτους βαθμούς της νίκης για τη φετινή σεζόν.

Νηρέας Χαλανδρίου - Παναθηναϊκός 5-7

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-0, 2-3, 0-2

Νηρέας Χαλανδρίου (Ζυμβρατάκης): Βυθούλκας, Βούλας, Πάλλας, Κωνσταντόπουλος, Βαρελάκης, Κόττας, Κοκκωνάκης, Βαλοδήμος, Τσολακίδης, Σιάρμος, Κωνσταντίνου, Κροκίδας, Τράλαλης, Βαρατάσης, Κουτουβάκης

Παναθηναϊκός Α.Ο. (Λεμπέσης): Παρασκευόπουλος, Αναστασιάδης, Παπαδημητρίου, Δελακάς, Χατζηστεφάνου, Φλωρόπουλος, Βυθούλκας Κ., Κανελλόπουλος, Βυθούλκας Α., Λύκαρης, Μπίζιος, Γκαράνης, Κουτουφάς, Ορφανός, Μπερτόλης

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων της πρεμιέρας:

Α Όμιλος

Σάββατο 13/1

Νηρέας Χαλανδρίου - Παναθηναϊκός 5-7

Κυριακή 14/1

Ιωνικός - ΓΣ Περιστερίου 2-12

ΑΕ Χαϊδαρίου - Ηλυσιακός 7-8

ΝΟ Καλαμακίου – Νηρέας Γέρακα 6-8

Β' Όμιλος

Κυριακή 14/1

ΓΣ Ηλιούπολης – Νίκη Βόλου 10-7

ΟΦΘ – ΝΟ Πατρών 14-9

ΝΟ Λάρισας – ΝΟ Χαλκίδας 15-7

ΝΟ Πατρών – Άρης 6-8

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ