ΠΟΛΟ

Με Σερβία στα ημιτελικά η Ελλάδα

Με Σερβία στα ημιτελικά η Ελλάδα

Η Σερβία, όπως ήταν αναμενόμενο, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά αφού επιβλήθηκε εύκολα με 15-5 επί της Ρωσίας και θα βρεθεί στο δρόμο της Εθνικής.

Από την αρχή ήταν το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης και φροντίζουν να το αποδεικνύουν και μέσα στην πισίνα. Οι Σέρβοι επιβλήθηκαν με 15-5 επί της Ρωσίας στον δεύτερο προημιτελικό της Δευτέρας (18/1) και θα βρεθούν στο δρόμο της Εθνικής στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι Ρώσοι άντεξαν για ένα οκτάλεπτο όπου με τα τέρματα των Γκινιάτοβ και Μαγκομάεβ έμειναν κοντά στο σκορ.

Από εκεί και έπειτα όμως οι Ρώσοι, παίρνοντας ρυθμό από την άμυνα τους κατάφεραν να πάνε στο ημίχρονο με το σκορ στο 7-3 και ουσιαστικά να τελειώσει εκεί ο αγώνας. Οι Σέρβοι πήραν τρία γκολ από τους Μάντιτς και Πρλαΐνοβιτς και για μια ακόμα φορά είχαν εντυπωσιακό πλουραλισμό στην επίθεση. Στην αντίπερα όχθη, οι Ρώσοι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και σίγουρα δείχνουν πως σύντομα θα επανέλθουν στις διεκδικήτριες ομάδες της κορυφής.

Η Σερβία θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα την Τετάρτη (20/01, 21.15) στον έναν από τους δύο ημιτελικούς, ενώ στις 19.45 της ίδιας ημέρας η Ισπανία θα παίξει με τη Ρωσία για τις θέσεις 5-8.

Σερβία - Ρωσία 15-5

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-1, 4-2, 4-0

Σερβία: Μάντιτς 3, Τσουκ 1, Πιγέγλοβιτς 1, Νίκιτς 2, Άλεκσιτς 1, Γιάκσιτς 1, Φιλίποβιτς 2, Πρλαΐνοβιτς 3, Μίτροβιτς 1

Ρωσία: Μαγκομάεβ 1, Οντίτσοβ 1, Νικολαένκο 1, Χόλοντ 1, Γκινιάτοβ 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ