ΠΟΛΟ

Με Ουγγαρία οι γυναίκες στα τελικά του Europa Cup

Head coach Georgios Morfesis of Greece instructs his players during a break of the women's water polo quarterfinal match between Greece and Spain at the 17th FINA Swimming World Championships in Hajos Alfred National Swimming Pool in Budapest, Hungary, Monday, July 24, 2017. (Szilard Koszticsak/MTI via AP)
Head coach Georgios Morfesis of Greece instructs his players during a break of the women's water polo quarterfinal match between Greece and Spain at the 17th FINA Swimming World Championships in Hajos Alfred National Swimming Pool in Budapest, Hungary, Monday, July 24, 2017. (Szilard Koszticsak/MTI via AP) AP

Η Ουγγαρία θα είναι η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής πόλο γυναικών στην τελική φάση του Europa Cup, που θα διεξαχθεί στο Τορίνο από 29 έως 31 Μαρτίου.

Η Ουγγαρία θα είναι η πρώτη αντίπαλος της εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών στην τελική φάση του Europa Cup, που θα διεξαχθεί στο Τορίνο από 29 έως 31 Μαρτίου.

Οι Μαγυάρες πήραν τη δεύτερη θέση του Β' προκριματικού ομίλου, νικώντας 12-8 τη βαθμολογικά αδιάφορη Ιταλία, κι έτσι θα αντιμετωπίσουν στον προημιτελικό της 29ης Μαρτίου την ελληνική ομάδα, η οποία είναι σίγουρα τρίτη στον Α' όμιλο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα της με την Ισπανία (19/3).

Ο νικητής της αναμέτρησης Ελλάδα-Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τη Ρωσία, ενώ το άλλο ζευγάρι θα είναι μεταξύ της Ιταλίας και της νικήτριας του προημιτελικού Ισπανία-Ολλανδία.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική γυναικών κατέκτησε το παρθενικό Europa Cup, πέρυσι στην Ποντεβέδρα της Ισπανίας. Η φετινή διοργάνωση θα δώσει και τρία εισιτήρια για την τελική φάση του World League, που θα γίνει τον Ιούνιο.

Szilard Koszticsak/MTI via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ