ΠΟΛΟ

Με Ντουναϊβάρος στον τελικό του LEN Trophy ο Ολυμπιακός

Με Ντουναϊβάρος στον τελικό του LEN Trophy ο Ολυμπιακός
MADAR DAVID [email protected] +3630-7005390

Η ουγγρική Ντουναϊβάρος νίκησε (11-7) την οικοδέσποινα του Final 4 του LEN Trophy, Ματαρό, στο δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει στον τελικό της διοργάνωσης τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Τέταρτος τελικός σε πέντε χρόνια για τις "ερυθρόλευκες".

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού συνέτριψε με 10-4 την Πάντοβα στον πρώτο ημιτελικό του Final 4, προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του LEN Trophy και περίμενε την αντίπαλό της, μία δηλαδή εκ των Ματαρό και Ντουναϊβάρος.

Η ομάδα από την Ουγγαρία τελικά νίκησε την οικοδέσποινα του Final 4 του LEN Trophy, Ματαρό, και θα τεθεί αντιμέτωπη με τις "ερυθρόλευκες" στον τελικό του Σαββάτου (14/4, 15:00, LENTV).

Αυτή είναι η τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια που ο Ολυμπιακός προκρίνεται στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το 2014 κατέκτησε το Len Thophy, το 2015 πήρε την Ευρωλίγκα, ενώ το 2017 έχασε στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.

Έτσι τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη θα πέσουν στην πισίνα της καταλανικής πόλης για να σηκώσουν τον τέταρτο ευρωπαϊκό τους τίτλο.

Photo credits: LEN (Facebook)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ