ΠΟΛΟ

Με Ισπανία για την οκτάδα η Εθνική

Με Ισπανία για την οκτάδα η Εθνική

Όπως ήταν αναμενόμενο η Ισπανία συνέτριψε την Κίνα με 27-5 και θα είναι η αντίπαλος της Εθνική ομάδας στον προημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων Ανδρών που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Την αντίπαλο της στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο Νέων Ανδρών που διεξάγεται στο Βελιγράδι έμαθε η Εθνική ομάδα. Οι παίκτες του Λοράντου θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία η οποία όπως ήταν αναμενόμενο πήρε εύκολα τη νίκη κόντρα στην Κίνα με 27-5.

Οι Ίβηρες ήταν καταιγιστικοί και με εξαίρεση το δεύτερο οκτάλεπτο οι αντίπαλοι τους δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό τους.

Η Ισπανία προηγήθηκε με 6-0 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου και μετά τη χαλάρωση τους και με ένα επί μέρους 5-4 το σκορ διαμορφώθηκε στο 11-4. Τα τέσσερα γκολ που δέχτηκαν μάλλον θύμωσαν τους Ισπανούς οι οποίοι στη συνέχεια του αγώνα έτρεξαν ένα επί μέρους 16-1 για να διαμορφωθεί το τελικό 27-5.

Ισπανία - Κίνα 27-5

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 5-4, 7-1, 9-0

Ισπανία: Γκόμες 1, Γρανάδος 3, Παούλ 3, Καράσκο 2, Καλατράβα 3, Βαλβέρδε 2, Ροντρίγκες 2, Ταχούλ 4, Μπούστος 1, Γκαρσία 2, Ντε λα Φουέντε 4

Κίνα: Μπεϊγι 1, Ρονγκούν 2, Γινζί 1, Ντινσόνγκ 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ