ΠΟΛΟ

Μανωλιουδάκη: "Ιδιαίτερα υψηλοί οι στόχοι μας"

Μανωλιουδάκη: "Ιδιαίτερα υψηλοί οι στόχοι μας"
INTIME SPORTS

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει τον ΝΟ Ρεθύμνου το Σάββατο (14:00), ως τυπικά φιλοξενούμενη στο "Π. Καπαγέρωφ" για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τι δήλωσαν οι Φιλιώ Μανωλιουδάκη και Άλκηστη Αβραμίδου.

Στη "μάχη" του πρωταθλήματος ρίχνεται το Σάββατο η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού που αντιμετωπίζει τον ΝΟ Ρεθύμνου το Σάββατο στις 14:00 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α1. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο "Π. Καπαγέρωφ" με τυπικά γηπεδούχο τον ΝΟ Ρεθύμνου και οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη και καλή εμφάνιση τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή της ομάδας του Πειραιά, Χάρη Παυλίδη.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Ξεκινάει μια νέα σεζόν που μας βρίσκει πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης. Αυτό σημαίνει ότι οι στόχοι μας είναι ιδιαίτερα υψηλοί αφού είναι δύσκολο να παραμείνεις στην κορυφή. Οπότε πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι και να δουλεύουμε καθημερινά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε και λόγω της Εθνικής ομάδας".

Αβραμίδου: "Να παραμείνουμε στην κορυφή"

Η Άλκηστη Αβραμίδου, με τη σειρά της επεσήμανε τα ακόλουθα: "Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας, σε μια χρονιά που στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Αυτό προϋποθέτει πολύ δουλειά, είναι περίεργη χρονιά και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες στους στόχους μας.

Όσον αφορά το Σούπερ Καπ με χαροποίησε ιδιαίτερα το ότι θα γίνει στο Παπαστράτειο, επειδή ζήσαμε αυτό που ζήσαμε πέρσι που έγινε στον Πειραιά. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις στην έδρα σου με τον κόσμο σου για έναν τόσο μεγάλο τίτλο. Και εννοείται ότι ο πρώτος μεγάλος στόχος και χρονικά είναι το Σούπερ Καπ και φυσικά να διατηρήσουμε τα κεκτημένα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ