Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Οκτώ ομάδες μπαίνουν και φέτος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των γυναικών και σας παρουσιάζουμε όσα θέλετε να ξέρετε για αυτές.

Επιστροφή στις πισίνες για τα κορίτσια των ομάδων της Α1 πόλο των γυναικών. Μετά από μία χρονιά, τόσο σε συλλογικό όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων, οι παίκτριες πέφτουν ξανά στις πισίνες με τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη να κουβαλούν τον τίτλο των διεκδικητών του τίτλου.

 

Ολυμπιακός: Να διατηρήσει τα κεκτημένα του

Με την ίδια πετυχημένη συνταγή ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός με τον Χάρη Παυλίδη να παραμένει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο βασικός κορμός διατηρήθηκε και οι «ερυθρόλευκες» έδωσαν έμφαση στην ενίσχυση της περιφέρειας τους. Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι και ο τίτλος εντός συνόρων αποτελεί προτεραιότητα.

Για τους στόχους της νέας σεζόν μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Χάρης Παυλίδης. «Η περσινή σεζόν ήταν άκρως επιτυχημένη. Φέτος θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και γι' αυτό θα παλέψουμε.Το βασικό για εμένα είναι ότι ο κορμός παραμένει ο ίδιος, κάτι που βοηθάει στην ομοιογένεια της ομάδας.

Αναλυτικά το πάρε δώσε

Ήρθαν: Ελευθεριάδου Νικόλ (Γλυφάδα), Έμολο Τζούλια (Ιμπέρια), Μόνικα Έγκενς.

Έφυγαν: Καλογεράκου Μίλβα(Εθνικός), Γκουζούλα Δέσποινα (Εθνικός), Εξαρχάκου Σαββίνη (Εθνικός), Σαφέτη Άρτεμις (ΝΟ Ρεθύμνου), Σάουθερν Άσλεϊ.

Γλυφάδα: Φτιάχνει ομάδα για το μέλλον

Με μία νεανική ομάδα και με μια σημαντική αλλαγή στη τεχνική ηγεσία ξεκινάει τη φετινή χρονιά ο ΑΝΟ Γλυφάδας. Η Αλεξία Καμένου ολοκλήρωσε το πέρασμα της στην ομάδα και το τρένο ανέλαβε να καθοδηγήσει ο Ούγγρος Σίλαγκι. Στόχος παραμένει η τετράδα ενώ βασική προϋπόθεση αποτελεί η προώθηση παιδιών από την ακαδημία του συλλόγου με σκοπό την στελέχωση της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

Για τους στόχους της νέας σεζόν μίλησε ο τεχνικός του συλλόγου, Πέτερ Σίλαγκι. «Ο βασικός μας στόχος είναι να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα, με πολύ ταλέντο, και μια αρχηγό, την Κωνσταντίνα Κουτέλη, που διαθέτει τεράστια εμπειρία. Θέλουμε να καταφέρουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη τετράδα στο τέλος της σεζόν, και νομίζω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε με το σύνολο που διαθέτουμε».

Αναλυτικά το πάρε δώσε

Ήρθαν: -

Έφυγαν: Ελευθεριάδου Νικόλ (Ολυμπιακός), Κόλλια Πηνελόπη (Τρίτων Αμαρουσίου), Οικονομοπούλου Αικατερίνη (αποσύρθηκε), Βασιλακοπούλου Αικατερίνη (αποσύρθηκε).

Το ρόστερ

ΝΟ Βουλιαγμένης: Να επιστρέψει στην κορυφή

Με στόχο την επιστροφή στη κορυφή ξεκινάει τη φετινή αγωνιστική χρονιά η ομάδα της Βουλιαγμένης. Η Αλεξία Καμμένου θα βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου και παρόλο που χρίζει φαβορί τον Ολυμπιακό, είναι πεπεισμένη πως θα διεξαχθεί μία δύσκολη μάχη για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Το ρόστερ δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένο και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι τελευταίες προσθήκες της Βουλιαγμένης.

Για τους στόχους της νέας σεζόν μίλησε η τεχνικός της ομάδας, Αλεξία Καμμένου: «Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό πόλο, να το ευχαριστηθούμε και να έχουμε μια καλή παρουσία. Φαβορί θα είναι ξανά ο Ολυμπιακός που προνόησε και ενισχύθηκε σωστά, ωστόσο εμείς με δουλειά και συνέπεια πιστεύω πως θα μπορέσουμε να τον κοντράρουμε στα ίσα».

Αναλυτικά το πάρε δώσε

Ήρθαν: Κωτσιά Χριστίνα (Αμερική), Ντάσιου Μαρία (Γλυφάδα, επέστρεψε με υποσχετική).

Έφυγαν: Μουλάκη, Μελιδώνη Αντιόπη (αποσύρθηκε), Γερολύμου Αγγελική (αποσύρθηκε).

* Η Χριστίνα Κωτσιά υπάρχει τόσο στο ρόστερ του Ολυμπιακού όσο και στης Βουλιαγμένης και αναμένεται η απόφαση της αρμόδιας

Το ρόστερ

Αργοναύτες: "Σαλπάρουν" για τετράδα

Με μία αρκετά αλλαγμένη ομάδα ο ΝΟΒΑ θα προσπαθήσει να παραμείνει και αυτή τη χρονιά στη κατηγορία. Στην ομάδα ήρθαν αθλήτριες νεαρής ηλικίας με όρεξη και ταλέντο και φέτος ο Ζαφείρης Χαλάς θα διαχειριστεί ένα ρόστερ όχι τόσο έμπειρο αλλά ικανό να κάνει τη διαφορά και να παίξει όμορφο πόλο.

Για τους στόχους της νέας σεζόν μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Ζαφείρης Χαλάς. «Η ομάδα έχει αλλάξει κατά πολύ και φέτος χαμηλώσαμε πολύ τον μέσο όρο. Πέρυσι στηριχτήκαμε σε έμπειρες παίκτριες, οι οποίες μας βοήθησαν πολύ. Φέτος θα ενισχύσουμε τη προσπάθεια νέων ελπιδοφόρων αθλητριών με σκοπό να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας. Η ομάδα είναι αρκετά συμπαγής, καθώς προπονείται καθημερινά στο Βόλο και ελπίζουμε μέσα από τη σκληρή δουλειά να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Αναλυτικά το πάρε δώσε

Ήρθαν: Γιαβαρίδη Ειρήνη (Ιωνικός), Καλαχάνη Κρυσταλλία (Ηλυσιακός), Κωστοπούλου Ελένη (ΝΕ Λαμίας), Καρπέτα Ευαγγελία (ΝΕ Λαμίας), Κιούρκα Άννα (ΠΑΟΚ), Βλαχάκη Αλεξάνδρα (ΠΑΟΚ), Καστάνη Ανθή (ΠΑΟΚ), Πίσσα Μαρία (ΝΟ Ρεθύμνου), Κολημήτρα Ειρήνη (ΟΕΑΝΑΒ)

Έφυγαν: Τζήμα Μαρκέλλα (Εθνικός), Μαλλιαρού Κλεοπάτρα (Τρίτων Αμαρουσίου), Μπαλωμενάκη Μαρία, Μπαλωμενάκη Ευαγγελία, Μωραϊτη Αντωνία, Τσουρή Μαρία, Λαρά Γεωργία.

Το ρόστερ

Ρέθυμνο: Με Μαυρέλου και όρεξη για δουλειά

Με προσεγμένες προσθήκες και πολύ όρεξη για δουλειά ξεκινάει η φετινή σεζόν για τον Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου. Ο Κώστας Φιτσανάκης θα βρίσκεται και αυτή τη χρονιά στον πάγκο της ομάδας με στόχο να καθοδηγήσει τις παίκτριες του στη γρήγορη παραμονή.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τους στόχους της φετινής χρονιάς μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Φιτσανάκης: «Όπως κάθε χρόνο, επιδίωξή μας είναι να παραμείνουμε μαθηματικά στην κατηγορία. Από εκεί και έπειτα, θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να αντεπεξέλθουμε όσο γίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος ώστε να επιτύχουμε μια καλή θέση».

Αναλυτικά το πάρε δώσε

Ήρθαν: Μαυρέλλου Βάσω (Εθνικός), Σαφέτη Άρτεμις (ΟΣΦΠ), Φαρμάκη Έλενα (Λιλ), Μπελέγρη Δέσποινα (Χίος).

Έφυγαν: Μάστορη Μαρία (Ηλιούπολη).

Το ρόστερ 

Εθνικός: Επιστροφή στην τετράδα

Με σύμμαχο το χρόνο ο Γιώργος Τσόκας και οι αθλήτριες του θα παλέψουν για την είσοδο στη τετράδα. Ο Εθνικός ανανεώθηκε αρκετά με νεαρές και εξελίξιμες πολίστριες αλλά ο στόχος παραμένει ίδιος με την πειραιώτικη ομάδα να θέλει να δείξει το ανταγωνιστικό της πρόσωπο και φέτος.

Για τους στόχους της νέας σεζόν μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Τσόκας. «Έχουμε μια νέα ομάδα και σίγουρα ο στόχος μας θα είναι να είμαστε μέσα στην 4άδα. Θα το παλέψουμε όσο μπορούμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, παρόλο που έχουμε μια αρκετά διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι, μια και έφυγαν αρκετές παίκτριες. Θέλουμε λίγο χρόνο στην αρχή, ώστε να αποδείξουμε τι αξίζουμε και να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα»

Αναλυτικά το πάρε δώσε

Ήρθαν: Μπίσμπα Κέλλυ (Τρίτων Αμαρουσίου), Καλογεράκου Μίλβα (ΟΣΦΠ), Πέττα Ξένια (ΟΣΦΠ), Γκούζουλα Δέσποινα (ΟΣΦΠ), Εξαρχάκου Σαββίνη (ΟΣΦΠ), Τζήμα Μαρκέλλα (Βόλος).

Έφυγαν: Κούβδου Νικολέτα (ΚΟΠΙ), Χυδηριώτη Σταυρούλα (ΚΟΠΙ), Καλαργυρού Αναστασία (ΚΟΠΙ), Μπεκρή Δέσποινα (ΚΟΠΙ), Μαυρέλλου Βάσω (Ρέθυμνο).

Το ρόστερ

Τρίτων Αμαρουσίου: Παραμονή και βλέπουμε

ξεκινάει τη σεζόν ο Τρίτωνας Αμαρουσίου με στόχο την γρήγορη παραμονή που θα διώξει το άγχος και θα απελευθερώσει τις αθλήτριες. Ο Θανάσης Τούρος εργάζεται σκληρά ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί απόλυτα προετοιμασμένοι στη πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τους στόχους της φετινής σεζόν μίλησε ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Κωνσταντίνος Βλαντής: «Στόχος μας είναι να σωθεί η ομάδα νωρίς ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νεαρής ηλικίας αθλήτριες για να αποκτήσουν εμπειρίες. Ελπίζουμε πως θα πάνε όλα καλά, γιατί πιστεύουμε πολύ στη δουλειά του προπονητή μας Θανάση Τούρου με τις αθλήτριες».

Αναλυτικά το πάρε δώσε

Ήρθαν: Μαλλιαρού Κλεοπάτρα (ΝΟΒΑ), Τζελέπη Ελευθερία (ΑΘΩΣ), Κόλλια Πηνελόπη (ΑΝΟΓ), Πράπα Αικατερίνη (ΑΝΟΓ), Κολιτσοπούλου Αγγελική (Εθνικός), Χατζή Άννα (Περιστέρι).

Έφυγαν: Κουρούτσαλη Μαρία (Λάρισα).

Το ρόστερ

ΚΟΠΙ: Μάχη για την παραμονή

Δύσκολο έργο θα έχει η φετινή αποστολή του νεοφώτιστου ΚΟΠΙ, που θέλει να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή στην Α1. Η ομάδα άλλαξε ριζικά με την απόκτηση ταλαντούχων παικτριών και ο Μάκης Παπαμαργαρίτης ευελπιστεί οι αθλήτριες του να καταφέρουν να ανταπεξέρθουν στη πίεση και τις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τους στόχους της φετινής σεζόν μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Παπαμαργαρίτης: «Στόχος είναι η γρήγορη παραμονή και εφόσον την εξασφαλίσουμε οτιδήποτε άλλο είναι ευπρόσδεκτο. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Αναλυτικά το πάρε δώσε

Ήρθαν: Τζούρκα Αλεξία (Ιωνικός), Παπαιωάννου Σταυρούλα (Γλυφάδα), Παπαδάκη Αλεξάνδρα (Νηρέας Χαλανδρίου), Χυδηριώτη Σταυρούλα (Εθνικός), Κούβδου Νικολέτα (Εθνικός), Μπεκρή Δέσποινα (Εθνικός), Καλαργυρού Αναστασία (Εθνικός), Καριότη Σοφία (Ηλυσιακός), Δράκου Εύα (Γλυφάδα), Σαμαρά Ελένη (Νηρέας Χαλανδρίου).

Έφυγαν: Καρκάνη Ευαγγελία (Νις), Τσόντα Δήμητρα (Πανιώνιος), Τζίκου Ειρήνη (Πανιώνιος), Μυλωνάκη Ιωάννα (Πανιώνιος), Καρφούντζου Έρη (Ηλιούπολη), Σωτηροπούλου (Ιωνικός), Βελώνια (Ιωνικός.

Το ρόστερ

Η Α1 με αριθμούς

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

1999   ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

2000   ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

2001   ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

2002   ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

2003   ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

2004   ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

2005   ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

2006   ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

2007   ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

2008   ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

2009   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2010   ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

2011   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2012   ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

2013   ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

2014   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2015   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΣΥΝΟΛΑ

7          ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

6          ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

4          ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 

Οι «8» με αριθμούς

..........................................................................................................................................

ΣΩΜΑΤΕΙΟ             ΣΥΜ.  ΑΓ.     ΝΙΚ.   ΙΣΟΠ. ΗΤΤΕΣ         ΤΕΡΜΑΤΑ

..........................................................................................................................................         

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ          17        328      218      26        84                    3.680-2.006

ΝΟ ΒΟΥΛ/ΝΗΣ         17        324      267      17       40                    3.804-1.777

ΕΘΝΙΚΟΣ                  17        274     114       13     147                    2.182-2.379

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ       14       254     179       18       57                    2.345-1.521

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ       6           84        18         4       62                    600-1.100

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡ.         4           64        26         1       37                    505-645

ΝΟΒΑ                        1           13         3          0       10                    71-245           

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣ.     Χ           Χ          Χ         Χ       Χ                     Χ

_____________________________________________________________________

Σημείωση: Αφορούν το σύνολο των αγώνων (Κανονική περίοδος, πλέι οφ/τελικές φάσεις, πλέι  άουτ, μπαράζ)

Εννιά τίτλους κατέκτησε στην καριέρα της η Κατερίνα Οικονομοπούλου

Η Α1 με μια ματιά

*Σύνολο Συμμετεχουσών Ομάδων στην Α1 (1999-2015): 17

*Σύνολο Συμμετεχουσών Ομάδων στα Πλέι οφ/Τελικές φάσεις: 10

*Περισσότεροι Αγώνες (Σύνολο 1999-2015): 328 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

*Περισσότερες Νίκες (Σύνολο 1999-2015): 267 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

*Καλύτερη Επίθεση (Κανονική περίοδος): 289 γκολ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2015)

*Καλύτερη Άμυνα (Κανονική περίοδος): 35 γκολ ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (2002)

*Χειρότερη Επίθεση (Κανονική περίοδος): 33 γκολ ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (2013)

*Χειρότερη Άμυνα (Κανονική περίοδος): 332 γκολ ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (2013)

*Μεγαλύτερη διαφορά Σκορ (Κανονική περίοδος): +46 γκολ ΝΟΒΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 0-46, 28.3.2015

*Απόλυτο Νικών (Κανονική περίοδος): 14 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (2000, 2004) - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (2012) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2013)

*Απόλυτο Ηττών (Κανονική περίοδος): 14 ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (2001, 2003, 2006) - ΝΟ ΧΙΟΥ (2002) - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (2007) - ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (2013)

*Αήττητο Σερί (Σύνολο αγώνων): 39 αγώνες ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (35 νίκες, 4 ισοπαλίες), από 13 Μαϊου 2005 ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 7-8 έως 20 Μαϊου 2007 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-6

*Αήττητο Σερί (Κανονική περίοδος): 34 αγώνες ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (30 νίκες, 4 ισοπαλίες), από 20 Μαρτίου 2005 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-10, έως 3 Νοεμβρίου 2007 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 7-6

*Περισσότερα Τρόπαια (Αθλήτριες): 9 Κατερίνα Οικονομοπούλου (1999, 00, 01, 02, 04, 05, 06, 07, 08)

*Περισσότερα Τρόπαια (Προπονητές): 4 Τάσος Παπαναστασίου «γάτος» (2004 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, 2005 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, 2006 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, 2008 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ) – Χάρης Παυλίδης (2009 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2011 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2014 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2015 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

*Περισσότερα γκολ σε μια Περίοδο (Σύνολο αγώνων): 81 Μπούικα Μπάρμπαρα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 2014 – Ασημάκη Αλεξάνδρα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 2015

*Αλλοδαπές Αθλήτριες (2002-2015): 58

*Πρώτη αλλοδαπή Σκόρερ (Σύνολο αγώνων): 158 γκολ, Άσα Γιακάεβα (123 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, 35 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

*Περισσότερες Περίοδοι (Προπονητές): 11 Χάρης Παυλίδης (2005, 06, 07 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), (2008, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

*Περισσότερες Περίοδοι στην ίδια ομάδα (Προπονητές): 8 Χάρης Παυλίδης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Η Σταυρούλα Αντωνάκου παραμένει πρώτη σκόρερ όλων των εποχών.

ΤΟ ΤΟP TEN ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ (Σύνολο αγώνων 1999-2015)

575      Αντωνάκου Σταυρούλα (1999-2014)

526      Αβραμίδου Άλκηστη (2004-2015)

507      Ρουμπέση Αντιγόνη (1999-2015)

461      Γερόλυμου Αγγελική (1999-2015)

445      Μανέτα Σοφία (1999-2012)

437      Ασημάκη Αλεξάνδρα (2005-2015)

375      Κοζομπόλη Σταυρούλα (1999-2010)

358      Ασιλιάν Δήμητρα (1999-2007)

350      Μελιδόνη Άντι (1999-2015)

341      Λιόση Κική (1999-2013)

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΟΡΕΡ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ (Σύνολο αγώνων 1999-2015)

1999    Κοζομπόλη Σταυρούλα          ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ                            57 γκολ

2000    Μανέτα Σοφία                         ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ                      67 γκολ

2001    Κοζομπόλη Σταυρούλα          ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ                            52 γκολ

2002    Σίμονς Κόραλι                                    ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ                            40 γκολ

2003    Κοζομπόλη Σταυρούλα          ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ                            41 γκολ

2004    Κοζομπόλη Σταυρούλα          ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ                            47 γκολ

2005    Λιόση Κική                             ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ                            44 γκολ

2006    Αβραμίδου Άλκηστη              ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ                            54 γκολ

2007    Αβραμίδου Άλκηστη              ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ                            56 γκολ

2008    Ρουμπέση Αντιγόνη                ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ                    53 γκολ

2009    Νοξ Μπρόνγουεν                    ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ                                    68 γκολ

2010    Αβραμίδου Άλκηστη              ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                                51 γκολ

            Φαν Μπέλκουμ Ίφκε              ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ                                    51 γκολ

2011    Ασημάκη Αλεξάνδρα             ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ                    50 γκολ

2012    Χιλ Μπλάνκα                          ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                                51 γκολ

2013    Αβραμίδου Άλκηστη              ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                                70 γκολ

2014    Μπούικα Μπάρμπαρα             ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                                81 γκολ

2015    Ασημάκη Αλεξάνδρα             ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                                81 γκολ

Περισσότερες πρωτιές: 4 Κοζομπόλη Σταυρούλα – Αβραμίδου Άλκηστη

ΤΟΠ ΤΕΝ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ (Σύνολο Α’ και Α1 Εθνικής, 1988-2015)

703      Ασιλιάν Δήμητρα (1992-2007)

599      Αντωνάκου Σταυρούλα (1998-2014)

596      Κοζομπόλη Σταυρούλα (1992-2010)

551      Μανέτα Σοφία (1996-2012)

545      Καραγιάννη Ευτυχία (1992-2006)

527      Ρουμπέση Αντιγόνη (1994-2015)

526      Αβραμίδου Άλκηστη (2004-2016)

475      Μωραϊτίδου Εύη (1993-2010)

470      Γερόλυμου Αγγελική (1998-2015)

451      Μελιδόνη Άντι (1993-2015)

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24