ΠΟΛΟ

Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη
INTIME SPORTS

Οκτώ ομάδες μπαίνουν και φέτος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των γυναικών και σας παρουσιάζουμε όσα θέλετε να ξέρετε για αυτές.

Επιστροφή στις πισίνες για τα κορίτσια των ομάδων της Α1 πόλο των γυναικών. Μετά από μία χρονιά, τόσο σε συλλογικό όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων, οι παίκτριες πέφτουν ξανά στις πισίνες με τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη να κουβαλούν τον τίτλο των διεκδικητών του τίτλου.

Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Ολυμπιακός: Να διατηρήσει τα κεκτημένα του

Με την ίδια πετυχημένη συνταγή ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός με τον Χάρη Παυλίδη να παραμένει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο βασικός κορμός διατηρήθηκε και οι «ερυθρόλευκες» έδωσαν έμφαση στην ενίσχυση της περιφέρειας τους. Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι και ο τίτλος εντός συνόρων αποτελεί προτεραιότητα.

Για τους στόχους της νέας σεζόν μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Χάρης Παυλίδης. «Η περσινή σεζόν ήταν άκρως επιτυχημένη. Φέτος θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και γι' αυτό θα παλέψουμε.Το βασικό για εμένα είναι ότι ο κορμός παραμένει ο ίδιος, κάτι που βοηθάει στην ομοιογένεια της ομάδας.

Αναλυτικά το πάρε δώσε

Ήρθαν: Ελευθεριάδου Νικόλ (Γλυφάδα), Έμολο Τζούλια (Ιμπέρια), Μόνικα Έγκενς.

Έφυγαν: Καλογεράκου Μίλβα(Εθνικός), Γκουζούλα Δέσποινα (Εθνικός), Εξαρχάκου Σαββίνη (Εθνικός), Σαφέτη Άρτεμις (ΝΟ Ρεθύμνου), Σάουθερν Άσλεϊ.

Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη
Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Γλυφάδα: Φτιάχνει ομάδα για το μέλλον

Με μία νεανική ομάδα και με μια σημαντική αλλαγή στη τεχνική ηγεσία ξεκινάει τη φετινή χρονιά ο ΑΝΟ Γλυφάδας. Η Αλεξία Καμένου ολοκλήρωσε το πέρασμα της στην ομάδα και το τρένο ανέλαβε να καθοδηγήσει ο Ούγγρος Σίλαγκι. Στόχος παραμένει η τετράδα ενώ βασική προϋπόθεση αποτελεί η προώθηση παιδιών από την ακαδημία του συλλόγου με σκοπό την στελέχωση της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

Για τους στόχους της νέας σεζόν μίλησε ο τεχνικός του συλλόγου, Πέτερ Σίλαγκι. «Ο βασικός μας στόχος είναι να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα, με πολύ ταλέντο, και μια αρχηγό, την Κωνσταντίνα Κουτέλη, που διαθέτει τεράστια εμπειρία. Θέλουμε να καταφέρουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη τετράδα στο τέλος της σεζόν, και νομίζω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε με το σύνολο που διαθέτουμε».

Αναλυτικά το πάρε δώσε

Ήρθαν: -

Έφυγαν: Ελευθεριάδου Νικόλ (Ολυμπιακός), Κόλλια Πηνελόπη (Τρίτων Αμαρουσίου), Οικονομοπούλου Αικατερίνη (αποσύρθηκε), Βασιλακοπούλου Αικατερίνη (αποσύρθηκε).

Το ρόστερ

Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη
Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

ΝΟ Βουλιαγμένης: Να επιστρέψει στην κορυφή

Με στόχο την επιστροφή στη κορυφή ξεκινάει τη φετινή αγωνιστική χρονιά η ομάδα της Βουλιαγμένης. Η Αλεξία Καμμένου θα βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου και παρόλο που χρίζει φαβορί τον Ολυμπιακό, είναι πεπεισμένη πως θα διεξαχθεί μία δύσκολη μάχη για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Το ρόστερ δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένο και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι τελευταίες προσθήκες της Βουλιαγμένης.

Για τους στόχους της νέας σεζόν μίλησε η τεχνικός της ομάδας, Αλεξία Καμμένου: «Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό πόλο, να το ευχαριστηθούμε και να έχουμε μια καλή παρουσία. Φαβορί θα είναι ξανά ο Ολυμπιακός που προνόησε και ενισχύθηκε σωστά, ωστόσο εμείς με δουλειά και συνέπεια πιστεύω πως θα μπορέσουμε να τον κοντράρουμε στα ίσα».

Αναλυτικά το πάρε δώσε

Ήρθαν: Κωτσιά Χριστίνα (Αμερική), Ντάσιου Μαρία (Γλυφάδα, επέστρεψε με υποσχετική).

Έφυγαν: Μουλάκη, Μελιδώνη Αντιόπη (αποσύρθηκε), Γερολύμου Αγγελική (αποσύρθηκε).

* Η Χριστίνα Κωτσιά υπάρχει τόσο στο ρόστερ του Ολυμπιακού όσο και στης Βουλιαγμένης και αναμένεται η απόφαση της αρμόδιας

Το ρόστερ

Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη
Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Αργοναύτες: "Σαλπάρουν" για τετράδα

Με μία αρκετά αλλαγμένη ομάδα ο ΝΟΒΑ θα προσπαθήσει να παραμείνει και αυτή τη χρονιά στη κατηγορία. Στην ομάδα ήρθαν αθλήτριες νεαρής ηλικίας με όρεξη και ταλέντο και φέτος ο Ζαφείρης Χαλάς θα διαχειριστεί ένα ρόστερ όχι τόσο έμπειρο αλλά ικανό να κάνει τη διαφορά και να παίξει όμορφο πόλο.

Για τους στόχους της νέας σεζόν μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Ζαφείρης Χαλάς. «Η ομάδα έχει αλλάξει κατά πολύ και φέτος χαμηλώσαμε πολύ τον μέσο όρο. Πέρυσι στηριχτήκαμε σε έμπειρες παίκτριες, οι οποίες μας βοήθησαν πολύ. Φέτος θα ενισχύσουμε τη προσπάθεια νέων ελπιδοφόρων αθλητριών με σκοπό να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας. Η ομάδα είναι αρκετά συμπαγής, καθώς προπονείται καθημερινά στο Βόλο και ελπίζουμε μέσα από τη σκληρή δουλειά να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Αναλυτικά το πάρε δώσε

Ήρθαν: Γιαβαρίδη Ειρήνη (Ιωνικός), Καλαχάνη Κρυσταλλία (Ηλυσιακός), Κωστοπούλου Ελένη (ΝΕ Λαμίας), Καρπέτα Ευαγγελία (ΝΕ Λαμίας), Κιούρκα Άννα (ΠΑΟΚ), Βλαχάκη Αλεξάνδρα (ΠΑΟΚ), Καστάνη Ανθή (ΠΑΟΚ), Πίσσα Μαρία (ΝΟ Ρεθύμνου), Κολημήτρα Ειρήνη (ΟΕΑΝΑΒ)

Έφυγαν: Τζήμα Μαρκέλλα (Εθνικός), Μαλλιαρού Κλεοπάτρα (Τρίτων Αμαρουσίου), Μπαλωμενάκη Μαρία, Μπαλωμενάκη Ευαγγελία, Μωραϊτη Αντωνία, Τσουρή Μαρία, Λαρά Γεωργία.

Το ρόστερ

Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη
Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Ρέθυμνο: Με Μαυρέλου και όρεξη για δουλειά

Με προσεγμένες προσθήκες και πολύ όρεξη για δουλειά ξεκινάει η φετινή σεζόν για τον Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου. Ο Κώστας Φιτσανάκης θα βρίσκεται και αυτή τη χρονιά στον πάγκο της ομάδας με στόχο να καθοδηγήσει τις παίκτριες του στη γρήγορη παραμονή.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τους στόχους της φετινής χρονιάς μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Φιτσανάκης: «Όπως κάθε χρόνο, επιδίωξή μας είναι να παραμείνουμε μαθηματικά στην κατηγορία. Από εκεί και έπειτα, θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να αντεπεξέλθουμε όσο γίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος ώστε να επιτύχουμε μια καλή θέση».

Αναλυτικά το πάρε δώσε

Ήρθαν: Μαυρέλλου Βάσω (Εθνικός), Σαφέτη Άρτεμις (ΟΣΦΠ), Φαρμάκη Έλενα (Λιλ), Μπελέγρη Δέσποινα (Χίος).

Έφυγαν: Μάστορη Μαρία (Ηλιούπολη).

Το ρόστερ

Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη


Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Εθνικός: Επιστροφή στην τετράδα

Με σύμμαχο το χρόνο ο Γιώργος Τσόκας και οι αθλήτριες του θα παλέψουν για την είσοδο στη τετράδα. Ο Εθνικός ανανεώθηκε αρκετά με νεαρές και εξελίξιμες πολίστριες αλλά ο στόχος παραμένει ίδιος με την πειραιώτικη ομάδα να θέλει να δείξει το ανταγωνιστικό της πρόσωπο και φέτος.

Για τους στόχους της νέας σεζόν μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Τσόκας. «Έχουμε μια νέα ομάδα και σίγουρα ο στόχος μας θα είναι να είμαστε μέσα στην 4άδα. Θα το παλέψουμε όσο μπορούμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, παρόλο που έχουμε μια αρκετά διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι, μια και έφυγαν αρκετές παίκτριες. Θέλουμε λίγο χρόνο στην αρχή, ώστε να αποδείξουμε τι αξίζουμε και να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα»

Αναλυτικά το πάρε δώσε

Ήρθαν: Μπίσμπα Κέλλυ (Τρίτων Αμαρουσίου), Καλογεράκου Μίλβα (ΟΣΦΠ), Πέττα Ξένια (ΟΣΦΠ), Γκούζουλα Δέσποινα (ΟΣΦΠ), Εξαρχάκου Σαββίνη (ΟΣΦΠ), Τζήμα Μαρκέλλα (Βόλος).

Έφυγαν: Κούβδου Νικολέτα (ΚΟΠΙ), Χυδηριώτη Σταυρούλα (ΚΟΠΙ), Καλαργυρού Αναστασία (ΚΟΠΙ), Μπεκρή Δέσποινα (ΚΟΠΙ), Μαυρέλλου Βάσω (Ρέθυμνο).

Το ρόστερ

Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη
Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Τρίτων Αμαρουσίου: Παραμονή και βλέπουμε

ξεκινάει τη σεζόν ο Τρίτωνας Αμαρουσίου με στόχο την γρήγορη παραμονή που θα διώξει το άγχος και θα απελευθερώσει τις αθλήτριες. Ο Θανάσης Τούρος εργάζεται σκληρά ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί απόλυτα προετοιμασμένοι στη πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τους στόχους της φετινής σεζόν μίλησε ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Κωνσταντίνος Βλαντής: «Στόχος μας είναι να σωθεί η ομάδα νωρίς ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νεαρής ηλικίας αθλήτριες για να αποκτήσουν εμπειρίες. Ελπίζουμε πως θα πάνε όλα καλά, γιατί πιστεύουμε πολύ στη δουλειά του προπονητή μας Θανάση Τούρου με τις αθλήτριες».

Αναλυτικά το πάρε δώσε

Ήρθαν: Μαλλιαρού Κλεοπάτρα (ΝΟΒΑ), Τζελέπη Ελευθερία (ΑΘΩΣ), Κόλλια Πηνελόπη (ΑΝΟΓ), Πράπα Αικατερίνη (ΑΝΟΓ), Κολιτσοπούλου Αγγελική (Εθνικός), Χατζή Άννα (Περιστέρι).

Έφυγαν: Κουρούτσαλη Μαρία (Λάρισα).

Το ρόστερ

Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη
Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

ΚΟΠΙ: Μάχη για την παραμονή

Δύσκολο έργο θα έχει η φετινή αποστολή του νεοφώτιστου ΚΟΠΙ, που θέλει να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή στην Α1. Η ομάδα άλλαξε ριζικά με την απόκτηση ταλαντούχων παικτριών και ο Μάκης Παπαμαργαρίτης ευελπιστεί οι αθλήτριες του να καταφέρουν να ανταπεξέρθουν στη πίεση και τις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τους στόχους της φετινής σεζόν μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Παπαμαργαρίτης: «Στόχος είναι η γρήγορη παραμονή και εφόσον την εξασφαλίσουμε οτιδήποτε άλλο είναι ευπρόσδεκτο. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Αναλυτικά το πάρε δώσε

Ήρθαν: Τζούρκα Αλεξία (Ιωνικός), Παπαιωάννου Σταυρούλα (Γλυφάδα), Παπαδάκη Αλεξάνδρα (Νηρέας Χαλανδρίου), Χυδηριώτη Σταυρούλα (Εθνικός), Κούβδου Νικολέτα (Εθνικός), Μπεκρή Δέσποινα (Εθνικός), Καλαργυρού Αναστασία (Εθνικός), Καριότη Σοφία (Ηλυσιακός), Δράκου Εύα (Γλυφάδα), Σαμαρά Ελένη (Νηρέας Χαλανδρίου).

Έφυγαν: Καρκάνη Ευαγγελία (Νις), Τσόντα Δήμητρα (Πανιώνιος), Τζίκου Ειρήνη (Πανιώνιος), Μυλωνάκη Ιωάννα (Πανιώνιος), Καρφούντζου Έρη (Ηλιούπολη), Σωτηροπούλου (Ιωνικός), Βελώνια (Ιωνικός.

Το ρόστερ

Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Η Α1 με αριθμούς

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

1999 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

2000 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

2001 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

2002 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

2003 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

2004 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

2005 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

2006 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

2007 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

2008 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

2009 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2010 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

2011 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2012 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

2013 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

2014 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2015 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΣΥΝΟΛΑ

7 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

6 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι «8» με αριθμούς

..........................................................................................................................................

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΜ. ΑΓ. ΝΙΚ. ΙΣΟΠ. ΗΤΤΕΣ ΤΕΡΜΑΤΑ

..........................................................................................................................................

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17 328 218 26 84 3.680-2.006

ΝΟ ΒΟΥΛ/ΝΗΣ 17 324 267 17 40 3.804-1.777

ΕΘΝΙΚΟΣ 17 274 114 13 147 2.182-2.379

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 14 254 179 18 57 2.345-1.521

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ 6 84 18 4 62 600-1.100

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡ. 4 64 26 1 37 505-645

ΝΟΒΑ 1 13 3 0 10 71-245

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣ. Χ Χ Χ Χ Χ Χ

_____________________________________________________________________

Σημείωση: Αφορούν το σύνολο των αγώνων (Κανονική περίοδος, πλέι οφ/τελικές φάσεις, πλέι άουτ, μπαράζ)

Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη
INTIME SPORTS

Εννιά τίτλους κατέκτησε στην καριέρα της η Κατερίνα Οικονομοπούλου

Η Α1 με μια ματιά

*Σύνολο Συμμετεχουσών Ομάδων στην Α1 (1999-2015): 17

*Σύνολο Συμμετεχουσών Ομάδων στα Πλέι οφ/Τελικές φάσεις: 10

*Περισσότεροι Αγώνες (Σύνολο 1999-2015): 328 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

*Περισσότερες Νίκες (Σύνολο 1999-2015): 267 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

*Καλύτερη Επίθεση (Κανονική περίοδος): 289 γκολ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2015)

*Καλύτερη Άμυνα (Κανονική περίοδος): 35 γκολ ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (2002)

*Χειρότερη Επίθεση (Κανονική περίοδος): 33 γκολ ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (2013)

*Χειρότερη Άμυνα (Κανονική περίοδος): 332 γκολ ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (2013)

*Μεγαλύτερη διαφορά Σκορ (Κανονική περίοδος): +46 γκολ ΝΟΒΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 0-46, 28.3.2015

*Απόλυτο Νικών (Κανονική περίοδος): 14 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (2000, 2004) - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (2012) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2013)

*Απόλυτο Ηττών (Κανονική περίοδος): 14 ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (2001, 2003, 2006) - ΝΟ ΧΙΟΥ (2002) - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (2007) - ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (2013)

*Αήττητο Σερί (Σύνολο αγώνων): 39 αγώνες ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (35 νίκες, 4 ισοπαλίες), από 13 Μαϊου 2005 ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 7-8 έως 20 Μαϊου 2007 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-6

*Αήττητο Σερί (Κανονική περίοδος): 34 αγώνες ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (30 νίκες, 4 ισοπαλίες), από 20 Μαρτίου 2005 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-10, έως 3 Νοεμβρίου 2007 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 7-6

*Περισσότερα Τρόπαια (Αθλήτριες): 9 Κατερίνα Οικονομοπούλου (1999, 00, 01, 02, 04, 05, 06, 07, 08)

*Περισσότερα Τρόπαια (Προπονητές): 4 Τάσος Παπαναστασίου «γάτος» (2004 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, 2005 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, 2006 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, 2008 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ) – Χάρης Παυλίδης (2009 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2011 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2014 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2015 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

*Περισσότερα γκολ σε μια Περίοδο (Σύνολο αγώνων): 81 Μπούικα Μπάρμπαρα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 2014 – Ασημάκη Αλεξάνδρα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 2015

*Αλλοδαπές Αθλήτριες (2002-2015): 58

*Πρώτη αλλοδαπή Σκόρερ (Σύνολο αγώνων): 158 γκολ, Άσα Γιακάεβα (123 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, 35 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

*Περισσότερες Περίοδοι (Προπονητές): 11 Χάρης Παυλίδης (2005, 06, 07 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), (2008, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

*Περισσότερες Περίοδοι στην ίδια ομάδα (Προπονητές): 8 Χάρης Παυλίδης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη
INTIME SPORTS

Η Σταυρούλα Αντωνάκου παραμένει πρώτη σκόρερ όλων των εποχών.

ΤΟ ΤΟP TEN ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ (Σύνολο αγώνων 1999-2015)

575 Αντωνάκου Σταυρούλα (1999-2014)

526 Αβραμίδου Άλκηστη (2004-2015)

507 Ρουμπέση Αντιγόνη (1999-2015)

461 Γερόλυμου Αγγελική (1999-2015)

445 Μανέτα Σοφία (1999-2012)

437 Ασημάκη Αλεξάνδρα (2005-2015)

375 Κοζομπόλη Σταυρούλα (1999-2010)

358 Ασιλιάν Δήμητρα (1999-2007)

350 Μελιδόνη Άντι (1999-2015)

341 Λιόση Κική (1999-2013)

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΟΡΕΡ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ (Σύνολο αγώνων 1999-2015)

1999 Κοζομπόλη Σταυρούλα ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 57 γκολ

2000 Μανέτα Σοφία ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 67 γκολ

2001 Κοζομπόλη Σταυρούλα ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 52 γκολ

2002 Σίμονς Κόραλι ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 40 γκολ

2003 Κοζομπόλη Σταυρούλα ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 41 γκολ

2004 Κοζομπόλη Σταυρούλα ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 47 γκολ

2005 Λιόση Κική ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 44 γκολ

2006 Αβραμίδου Άλκηστη ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 54 γκολ

2007 Αβραμίδου Άλκηστη ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 56 γκολ

2008 Ρουμπέση Αντιγόνη ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 53 γκολ

2009 Νοξ Μπρόνγουεν ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 68 γκολ

2010 Αβραμίδου Άλκηστη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 51 γκολ

Φαν Μπέλκουμ Ίφκε ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 51 γκολ

2011 Ασημάκη Αλεξάνδρα ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 50 γκολ

2012 Χιλ Μπλάνκα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 51 γκολ

2013 Αβραμίδου Άλκηστη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 70 γκολ

2014 Μπούικα Μπάρμπαρα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 81 γκολ

2015 Ασημάκη Αλεξάνδρα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 81 γκολ

Περισσότερες πρωτιές: 4 Κοζομπόλη Σταυρούλα – Αβραμίδου Άλκηστη

ΤΟΠ ΤΕΝ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ (Σύνολο Α’ και Α1 Εθνικής, 1988-2015)

703 Ασιλιάν Δήμητρα (1992-2007)

599 Αντωνάκου Σταυρούλα (1998-2014)

596 Κοζομπόλη Σταυρούλα (1992-2010)

551 Μανέτα Σοφία (1996-2012)

545 Καραγιάννη Ευτυχία (1992-2006)

527 Ρουμπέση Αντιγόνη (1994-2015)

526 Αβραμίδου Άλκηστη (2004-2016)

475 Μωραϊτίδου Εύη (1993-2010)

470 Γερόλυμου Αγγελική (1998-2015)

451 Μελιδόνη Άντι (1993-2015)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ