ΠΟΛΟ

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Λαιμό

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Λαιμό
INTIME SPORTS

Ντέρμπι κορυφής στην Α1 πόλο των ανδρών θα έχουμε την Τετάρτη (25/11, 20.30) με τη Βουλιαγμένη να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Η Βουλιαγμένη και ο Ολυμπιακός ισοβαθμούν στην κορυφή της Α1 πόλο των ανδρών με 18 βαθμούς. Αυτό θα αλλάξει το βράδυ της Τετάρτης αφού οι δύο ομάδες κοντράρονται στο κολυμβητήριο του Λαιμού με τον νικητή να ξεφεύγει στη βαθμολογία.

Ο αγώνας ήταν κανονικά προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο, όπως και τα υπόλοιπα ματς της έβδομης αγωνιστικής, όμως οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη οδήγησαν στην αλλαγή της ημερομηνίας. Οι ερυθρόλευκοι το Σάββατο φιλοξενούν την Πριμόριε Ριέκα στον Πειραιά στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λινγκ και έτσι άλλαξε η ημέρα διεξαγωγής του εγχώριου ντέρμπι.

Στα καθαρά αγωνιστικά η Βουλιαγμένη παρά τις αρκετές αλλαγές που έκανε στο ρόστερ της δείχνει να έχει μια εξαιρετική σταθερότητα και δίκαια μέχρι στιγμής βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Στην αντίπερα όχθη ο Ολυμπιακός έχει το πιο γεμάτο ρόστερ από όλες τις ομάδες και έχει υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού ο Μπλάι Μάλιαρακ τόνισε για το ματς: "Η ομάδα μου είναι έτοιμη να παλέψει στα παιχνίδια που ακολουθούν. Ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη αλλά το μυαλό μας είναι στραμμένο στο εντός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την Πριμόριε Ριέκα για το Champions League. Περιμένουμε και την στήριξη των φιλάθλων μας αλλά και να κυλήσει αυτή η εβδομάδα χωρίς τραυματισμούς και από κει και πέρα θα παλέψουμε για την νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ