ΠΟΛΟ

Κροατία - Ελλάδα 14-11: Ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική

WORLD LEAGUE / ÅËËÁÄÁ - ÉÔÁËÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
WORLD LEAGUE / ÅËËÁÄÁ - ÉÔÁËÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική ομάδα πόλο ηττήθηκε με 14-11 από την Κροατία και έτσι θα αγωνιστεί την Παρασκευή με την Σερβία για τις θέσεις 5-8 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κροατία η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, αφού γνώρισε την ήττα με 14-11 και έτσι θα αγωνιστεί την Παρασκευή με την Σερβία για τις θέσεις 5-8 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Η Εθνική ομάδα πλήρωσε το νωθρό της ξεκίνημα στην άμυνα. Ο Καπότης άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα, αλλά ακολούθησαν τρία γκολ από τους Κροάτες με τους Βρλιτς, Γιόκοβιτς και Μπούσλιε. Ο Βλαχόπουλος μείωσε σε 3-2, αλλά και πάλι οι Κροάτες έτρεξαν επί μέρους 3-1 για να κλείσουν το πρώτο οκτάλεπτο προηγούμενοι με 6-3.

Μάλιστα, στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου ανέβασαν τη διαφορά στα πέντε τέρματα (8-3). Δερβίσης και Σκουμπάκης μείωσαν σε 8-5, όμως το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Κροάτες στο +4 (10-6). Οι παίκτες του Ίβιτσα Τούτσακ είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού με τους Γκαρθία και Γιόκοβιτς να πετυχαίνουν κρίσιμα τέρματα κάθε φορά που η Εθνική προσπαθούσε να ξαναμπεί στο ματς.

Οι Κροάτες έφτασαν στη νίκη με 14-11 και θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία στον ημιτελικό.

Κροατία - Ελλάδα 14-11

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 4-3, 3-3, 1-2

Κροατία: Μπίγιατς, Μάτσαν, Φάτοβιτς, Λόντσαρ, Γιόκοβιτς 4, Μπούκιτς, Βουκίτσεβιτς 2, Μπούσλιε 1, Μίλος 1, Βρλιτς 3, Γκαρθία 3, Μάρτσελιτς

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 2, Καπότσης 1, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος 3, Γαλανίδης

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Ιταλία - Μαυροβούνιο 8-10

Σερβία - Ισπανία 9-10

Ουγγαρία - Ρωσία 14-10

Κροατία - Ελλάδα 14-11

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 5-8

Ιταλία - Ρωσία

Σερβία - Ελλάδα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Μαυροβούνιο - Ουγγαρία

Ισπανία - Κροατία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ