ΠΟΛΟ

Κορυφή για τις Κορασίδες, δεύτεροι οι Παίδες

Κορυφή για τις Κορασίδες, δεύτεροι οι Παίδες

Την πρώτη θέση στους Βαλκανικούς Αγώνες Κορασίδων και τη δεύτερη στους αντίστοιχους των Παίδων που διεξήχθησαν στο Μπουργάς της Βουλγαρίας εξασφάλισαν οι Εθνικές μας ομάδες Υδατοσφαρίσης.

Οι Κορασίδες του Τάσου Παπαναστασίου έκαναν το 4/4 νικώντας με 20-5 την Ρουμανία και πήραν το χρυσό μετάλλιο και σε αυτούς τους αγώνες, ενώ οι Παίδες ηττήθηκαν από τη Σερβία με 6-5. Ο αγώνας των Κορασίδων δεν αντέχει σε κριτική αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο.

Από την μεριά τους, οι Παίδες του Νίκου Βενετόπουλου στον αγώνα που θα έκρινε την πρώτη θέση απέναντι στην Σερβία, χρειάζονταν μόνο τη νίκη. Όμως, το κακό ξεκίνημα (4-0 υπέρ της Σερβίας στο πρώτο οκτάλεπτο) δεν άφησε πολλά περιθώρια για κάτι καλύτερο. Οι διεθνείς μας αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν στο γκολ στα τέλη της τρίτης (4-3) και στα μέσα στη τελευταίας περιόδου (5-4), όμως δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε κανένα σημείο ώστε να βάλουν την πίεση στους Σέρβους και εν τέλει ηττήθηκαν με 6-5.

Κορασίδες

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 5-20

Τα οκτάλεπτα: 0-9, 1-2, 2-7, 2-2

Ελλάδα (Τάσος Παπαναστασίου): Μαυρωτά Λ. Μαυρωτά Δ. 1, Νιέρρη 2, Ξανθοπούλου, Φουντωτού 3, Νίνου 2, Τσιμάρα 3, Καλαϊτζή 2, Γαβαλά, Μπιτσάκου 2, Τριχά 4, Χέλμη 1, Καρίτσα.

Παίδες

ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 6-5

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 0-0, 0-3, 2-2

Ελλάδα (Νίκος Βενετόπουλος): Ανδρεάδης, Βλάσσης, Τσαταλιός, Μόκκας 1, Νιαρχάκος , Χαλυβόπουλος 1, Ζουρίδης, Μαλανδράκης, Σγουρίδης, Κεχαλάρης 3, Κατσαγούνος, Γκανάτσιος, Στάθης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ