ΠΟΛΟ

Κόντρα στη Φερεντσβάρος η Βουλιαγμένη

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ανδρική ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Φερεντσβάρος στον τρίτο γύρο του Champions League.

Το σχόλιο που μπορεί να κάνει κανείς για την κλήρωση της Βουλιαγμένης είναι πως δυσκολότερα δεν γινόταν. Ο ΝΟΒ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League την Φερεντσβάρος με την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης να μοιάζει με βουνό.

Η Φερεντσβάρος τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει πολλά χρήματα για να επανέλθει στην αφρόκρεμα του πόλο τόσο στην Ουγγαρία όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Πέρσι κατέκτησε το Euro Cup και για φέτος ο στόχος της είναι το Final 8 του Champions League. Στο ρόστερ της διαθέτει πολλούς διεθνείς Ούγγρους παίκτες και παρα το γεγονός ότι αποσύρθηκαν οι Ντάνιελ Βάργκα και Νόρμπερτ Μάνταρας διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο.

Βέβαια, το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει και ιστορική σημασία για το θεσμό. Εάν η Βουλιαγμένη κάνει το θαύμα της τότε για πρώτη φορά θα έχουμε δύο ομάδες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη στις 6 Οκτωβρίου και η ρεβάνς τέσσερις 4 ημέρες μετά (10/10) στην Αθήνα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Βουλιαγμένη - Φερεντσβάρος

Γιαντράν Σπλιτ – Γιαντράν Χερτζεκνόβι

Στρασμπούργκ – Βερόνα

Μπρέσια – Τεράσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ