ΠΟΛΟ

Κλήρωση EuroLeague πόλο: Φαβορί ο Ολυμπιακός, στα δύσκολα η Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στα προημιτελικά της EuroLeague h γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ισπανικής Σαν Αντρέου, ενώ η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Κίνεφ Κίρισι.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την προημιτελική φάση της EuroLeague στο πόλο γυναικών με τον Ολυμπιακό να είναι φαβορί για πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης, ενώ η Βουλιαγμένη πρέπει να υπερβεί εαυτόν.

Οι ερυθρόλευκες κληρώθηκαν με την ισπανική Σαν Αντρέου. Σίγουρα, πρόκειται για μία ομάδα στα μέτρα των αθλητριών του Χάρη Παυλίδη οι οποίες είναι το μεγάλο φαβορί για να εξασφαλίσουν ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στο Final 4 της διοργάνωσης.

Στην αντίπερα όχθη η Βουλιαγμένη έχει ένα μεγάλο εμπόδιο να υπερβεί το οποίο ακούει στο όνομα της Κίνεφ Κίρισι. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια Ευρώπης και μία ομάδα η οποία παίζει γρήγορο πόλο το οποίο βασίζεται περισσότερο στο κολύμπι.

Οι δύο ελληνικές ομάδες θα δώσουν εκτός έδρας το πρώτο ματς στις 23 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 9 Μαρτίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια

Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία) - Βουλιαγμένη

Οριζόντε Κατάνια (Ιταλία) - Σαμπαντέλ (Ισπανία)

Ούιπεστ (Ουγγαρία) - Πάντοβα (Ιταλία)

Σαν Αντρέου (Ισπανία) - Ολυμπιακός (Ελλάδα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ