ΠΟΛΟ

Κινέζικες τορπίλες από τη Βουλιαγμένη

Κινέζικες τορπίλες από τη Βουλιαγμένη

Η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης ενισχύθηκε σημαντικά ενόψει της συνέχειας αφού απέκτησε τις Κινέζες, Ζάο Ζιχάν και Νιου Γκουανάν.

Η κλήρωση της Ευρωλίγκας ήταν ιδιαίτερα δύσκολη αφού έφερε τη Βουλιαγμένη στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό και την Πάντοβα με δύο από τις τρεις ομάδες να παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Έτσι, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να την ενισχύσει και μάλιστα με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Δύο αθλήτριες που έλαμψαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μετακομίζουν στο Λαιμό με στόχο να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου. Πρόκειται για τις Νιου Γκουανάν και Ζάο Ζιχάν οι οποίες ήταν εξαιρετικές στο Καζάν. Αμφότερες αγωνίζονται στην περιφέρεια και διαθέτουν εξαιρετικό σουτ.

Η Γκουανάν πέτυχε 18 γκολ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και είναι δεξιόχειρας, ενώ η Ζάο πέτυχε 19 τέρματα. Να υπενθυμίσουμε ότι η Κίνα ήταν εκείνη που κατέκτησε την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο σε αγώνα κατάταξης με την Ελλάδα. Σε εκείνο το παιχνίδι οι Κινέζες είχαν επικρατήσει στα πέναλτι με 13-12 (9-9 η κανονική διάρκεια του αγώνα) με την Γκουανάν να πετυχαίνει πέντε γκολ και την Ζιχάν τρία.

Το μόνο που απομένει είναι η οριστικοποίηση του ερχομού τους στη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ