Κεχαγιάς: "Γεμάτοι από εμπειρίες και συναισθήματα"

Η χρονιά θα μπορούσε να εξελιχθεί με καλύτερο τρόπο για την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών. Σάκης Κεχαγιάς επικαλέστηκε τα συναισθήματα και τις εμπειρίες που κέρδισε η Εθνική με στόχο μια καλύτερη πορεία στο 2017.

Σίγουρα η χρονιά θα μπορούσε να εξελιχθεί με καλύτερο τρόπο για την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών. Ο αποκλεισμός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στα πέναλτι από τη μετέπειτα χάλκινη Ολυμπιονίκη Ρωσία, σε ένα παιχνίδι όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρισκόταν μπροστά μέχρι και 4 δευτερόλεπτα πριν το τέλος άφησε πικρή γεύση στην τιτάνια προσπάθεια των κοριτσιών και του τεχνικού επιτελείου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάκης Κεχαγιάς, σε μια λιτή αναφορά του επικαλέστηκε τα συναισθήματα και τις εμπειρίες που κέρδισε η Εθνική μας ομάδα με στόχο μια καλύτερη πορεία στο 2017:

"Το 2016 τελειώνει και νιώθουμε γεμάτοι από εμπειρίες και συναισθήματα. Το ζητούμενο για τη χρονιά που έρχεται είναι η χρησιμοποίηση όλων αυτών των εμπειριών για την επίτευξη ενός και μοναδικού στόχου, να πάμε καλύτερα. Εύχομαι υγεία, ευημερία και εκπλήρωση των ονείρων όλων όσων ασχολούνται με την ελληνική υδατοσφαίριση. Χρόνια πολλά".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Photo Κουίζ: Πόσους ήρωες της ελληνικής Trash TV μπορείς να θυμηθείς;

20 γραφικοί πρωταγωνιστές της παλιάς, κακής τηλεόρασης σε προκαλούν να τους αναγνωρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24