ΠΟΛΟ

Κεραυνοί Χρήστου Αφρουδάκη για Ζερδεβά και τις κλήσεις στις Εθνικές ομάδες

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΒΟΥΛΊΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΒΟΥΛΊΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Αφρουδάκης μετά τον αγώνα της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στην υπόθεση του Μάνου Ζερδεβά, αλλά και στις κλήσεις των Εθνικών ομάδων χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 12-4 επί της Βουλιαγμένης στο πρώτο ντέρμπι της Α1 πόλο ανδρών. Μετά το τέλος του αγώνα ο αρχηγός του ΝΟΒ έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ στις οποίες στάθηκε ελάχιστα στο παιχνίδι και περισσότερο σε δύο θέματα εξωαγωνιστικά.

Το πρώτο αφορά την απόφαση του Μάνου Ζερδεβά, να αφήσει τη Βουλιαγμένη και να πάει στο Ολυμπιακό σε μια υπόθεση που θα λυθεί στο ΑΣΕΑΔ. Το δεύτερο αφορά τις κλήσεις που γίνονται στις Εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. Το ξέρουμε από την αρχή ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ποιοτική ομάδα σε σχέση με εμάς. Εμείς προσπαθούμε κάθε φορά που παίζουμε απέναντί του να του βάζουμε δύσκολα. Σίγουρα νομίζω ότι μέσα στη διάρκεια του παιχνιδιού κάποια σφυρίγματα τα οποία τα περιμέναμε μας αποσυντόνισαν και δεν είμαστε μια ομάδα έμπειρη που μπορεί να διαχειριστούμε απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο τέτοιες καταστάσεις.

Προφανώς είμαστε επηρεασμένοι από το γεγονός ότι ο βασικός μας τερματοφύλακας αποφάσισε να πάει στον Ολυμπιακό για να είναι τρίτος τερματοφύλακας. Είναι δικαίωμα του, αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε ένα πλήγμα μιας και που ο Ελληνοαυστραλός τερματοφύλακας μας δεν έχει ακόμα ελληνική υπηκοότητα και δεν μπορεί να παίξει. Οπότε αναγκαζόμαστε και παίζουμε με το δεύτερο τερματοφύλακα, ο οποίος προφανώς καταβάλει μεγάλη προσπάθεια όμως δεν έχει την εμπειρία να ανταπεξέλθει σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου.

Η Βουλιαγμένη θα συνεχίσει να παλεύει με τη δική της φιλοσοφία. Έχοντας πάντα ως βασικό κριτήριο ότι είναι μία ομάδα με ήθος και αρχές που πραγματικά υπηρετεί τον ελληνικό αθλητισμό στο μέγιστο βαθμό με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Χωρίς unfair παιχνίδια, να διεκδικεί αθλητές από άλλες ομάδες και χωρίς να προκαλεί με κλήσεις που γίνονται σε διάφορα επίπεδα των εθνικών ομάδων. Κάποια στιγμή θα μου δοθεί η ευκαιρία να το σχολιάσω κι αυτό. Νομίζω ότι έχει ξεχειλίσει το νερό, έχει βγει έξω από αυλάκι και το άθλημα αρχίζει να μονοπωλείται από έναν και κανέναν άλλον και δυστυχώς δεν θα οδηγήσει σε καλό αυτό.

Επειδή εγώ πάντα προασπίζομαι το συμφέρον του ελληνικού πόλο και όχι των ομάδων στις οποίες αγωνίζομαι, όπως είναι η Βουλιαγμένη τώρα ή ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός παλιότερα. Αυτή τη στιγμή, όπως είπε κάποια στιγμή ο αδερφός μου στην παρουσίαση του Απόλλωνα υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία τα σωματεία θα πρέπει να τα δουν λίγο πιο σοβαρά γιατί δυστυχώς νομίζω ότι κοιμούνται".

Δείτε τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ