ΠΟΛΟ

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, αναβολή στο Βουλιαγμένη - Εθνικό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ / Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ / Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έκανε... ζέσταμα απέναντι στο Ρέθυμνο, φτάνοντας σε άνετη επικράτηση με 25-3, την ώρα που η κακοκαιρία δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του Βουλιαγμένη - Εθνικός για την Α1 πόλο γυναικών.

Τη νικηφόρα πορεία του συνέχισε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 25-3 του ΝΟ Ρεθύμνου στον Πειραιά και συνέχισε με το απόλυτο των νικών την Γ' Φάση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη ξεκίνησε δυναμικά και προηγήθηκε με 4-0 στην πρώτη περίοδο. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 11-2 και οι πρωταθλήτριες Ελλάδος, συνέχισαν με αμείωτο ρυθμό, φτάνοντας στο τελικό 25-3.

Για τον Ολυμπιακό σκόραραν 9 διαφορετικές παίκτριες, ενώ πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Ασημάκη με επτά γκολ.

Αναβολή λόγω καιρού στον Λαιμό

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούσαν στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ανάγκασαν τους διαιτητές της αναμέτρησης ΝΟ Βουλιαγμένης - Εθνικός αλλά και τους υπευθύνους των ομάδων, να προβούν στην αναβολή του αγώνα.

Όπως σημειώθηκε στο φύλλο αγώνος ο δυνατός αέρας και η βροχή δεν επέτρεψαν την έναρξη του παιχνιδιού.

Εύκολα ο ΑΝΟ Γλυφάδας

Χωρίς να βρει ιδιαίτερη αντίσταση ο ΑΝΟ Γλυφάδας επικράτησε με 15-3 του Τρίτωνα, στο κολυμβητήριο του Αμαρουσίου.

Η ομάδα του Τάσου Πιρπιρή ξεκίνησε πολύ δυνατά και πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ, αυξάνοντας αρκετά την διαφορά μέχρι το ημίχρονο (1-6). Οι παίκτριες του Τρίτωνα δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, επιτρέποντας στον ΑΝΟ Γλυφάδας να αυξήσει κι άλλο την διαφορά, φτάνοντας στο τελικό 15-3.

Πρώτη σκόρερ για τον ΑΝΟΓ η Ελένη Κανετίδου με τέσσερα τέρματα.

Νίκησε και προσπέρασε η ΝΕ Πατρών

Τη νίκη με 9-8 πανηγύρισε πριν λίγη ώρα η ΝΕ Πατρών απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου, στο «Αντ. Πεπανός», προσπερνώντας τον στη 2η θέση του Β' Ομίλου, στο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Γ' Φάσης της Α1 Γυναικών.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου πραγματοποίησε ένα καλύτερο ξεκίνημα από τον Νηρέα και προηγήθηκε με σκορ 5-2 στο πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας πως θα έπαιρνε μια πιο άνετη νίκη. Ωστόσο, το συγκρότημα της Ευτυχίας Καραγιάννη πάλεψε στο δεύτερο μέρος, μείωσε σε 7-5 στο τρίτο οκτάλεπτο και στην τελευταία περίοδο μάλιστα ισοφάρισε με γκολ της Μαυρέλου, κάνοντας το σκορ 8-8.

Παρόλα αυτά η ΝΕΠ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και 42'' πριν το φινάλε του αγώνα ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ με 9-8 χάρη σε πέναλτι της Μπιτσάκου, προβάδισμα το οποίο κράτησε μέχρι τη λήξη. Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Μαυρέλου του Νηρέα Χαλανδρίου με τρία γκολ, ενώ από δύο πέτυχαν Μπαλάτσα Μαρία, Μπιτσάκου, Κουτέλη, Τετζαλίδου και Χιλ.

Να σημειωθεί πως 29'' πριν τη λήξη αποβλήθηκε η τεχνικός του Νηρέα, Ευτυχία Καραγιάννη, για διαμαρτυρία.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟ 25-3

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 7-2, 7-1, 7-0

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε., Έγκενς 3, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 7, Πλευρίτου Μ. 3, Έμολο 3, Πλευρίτου Β. 2, Τσουκαλά 1, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Καραγιάννη, Σαφέτη 1, Καριπίδου Μελίνα 1, Συριανόγλου, Φαρμάκη, Γαβαλά, Γαγάνη, Στρατιδάκη, Πέττα, Φαρμάκη Ε. 1, Ευθυμίου, Καριπίδου Η.

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 3-15

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-2, 1-4, 1-5

Τρίτων Αμαρουσίου (Άγγελος Γαρελίδης): Λάζαρη, Σαμαρά 2, Ανδρή, Κούζουνα, Παντελίδου, Παλαιοδήμου, Μακ Κίνζι, Μαλλιαρού, Αργυρού, Καλογερά, Παπαδάκη 1, Αποστόλου, Λίβα, Γκιργκινούδη

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πιρπιρής): Αρχοντάκη, Τσελέντη, Ελληνιάδη 2, Λούδη 1, Κανετίδου 4, Κόλλια 3, Παπαναστασίου Α., Ακριτίδου 1, Κολτσίδα 1, Κολιτσοπούλου 1, Ντάσιου, Καρύτσα, Κοντονή 2, Γιαννοπούλου

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 9-8

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 2-3, 2-3

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Τσιμάρα Ευδ., Μπαλάτσα Μ. 2, Μανέτα Μ., Μανέτα Σ., Μπαλάτσα Ν., Λυκοθανάση 1, Μοίραλη 1, Μπιτσάκου 2, Κουτέλη 2, Σολανάκη 1, Μανέτα Β., Πετάση, Παπαδοπούλου

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Τετζαλίδου 2, Τορνάρου, Παπατριανταφύλλου, Τριχά, Μαστρόκαλου 1, Μαυρέλου 3, Μπόβαλη, Μπλάνκα Χιλ 2, Δούλη, Εξαρχάκου, Αγγελίδη, Οικονομίδη

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΝΟ Βουλιαγμένης - Εθνικός αναβολή

Ολυμπιακός - ΝΟ Ρεθύμνου 25-3

ΝΕ Πατρών - Νηρέας Χαλανδρίου 9-8

Τρίτων Αμαρουσίου - ΑΝΟ Γλυφάδας 3-15

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (Θέσεις 1-4)

1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (74-21) 18

2.ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (40-20) 9*

3.ΕΘΝΙΚΟΣ (17-17) 4*

4.ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ (19-81) 0

*αγώνας λιγότερος

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/2):

15:00 ΝΟ Ρεθύμνης - Εθνικός

17:00 Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (Θέσεις 5-8)

1.ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (33-20) 13

2.ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (37-29) 9

3.ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ. (34-31) 8

4.ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡ. (17-41) 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/2):

15:00 ΑΝΟ Γλυφάδας - Νηρέας Χαλανδρίου

17:00 Τρίτων Αμαρουσίου - ΝΕ Πατρών

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ