ΠΟΛΟ

Καμπ ενόψει Ολλανδίας για τους διεθνείς μας πολίστες

Καμπ ενόψει Ολλανδίας για τους διεθνείς μας πολίστες
Πόλο, Εθνική ανδρών, Βλάχος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών συγκεντρώνεται σήμερα (11/3) ενόψει του αγώνα με την Ολλανδία για τα προκριματικά του World League. Οι κλήσεις του Θοδωρή Βλάχου.

Σε καμπ προετοιμασίας, ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (14/3) στο Ντεν Χάαγκ με την Ολλανδία για τα προκριματικά του World League, κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής μας ομάδας πόλο των Ανδρών, Θόδωρο Βλάχο, 13 πολίστες.

Οι «13» που καλούνται να είναι σήμερα (11/3) το μεσημέρι (13.30) στο Εθνικό Κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, είναι οι: Στέφανος Γαλανόπουλος, Κυριάκος Ποντικέας, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Βαγγέλης Δελακάς, Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Γεννηδουνιάς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Καπότσης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Κώστας Φλέγκας (ΥΔΡΑΪΚΟΣ), Άγγελος Βλαχόπουλος (ΠΟΖΙΛΙΠΟ ΝΑΠΟΛΙ), Αλέξανδρος Γούνας (ΣΑΒΟΝΑ).

Η Εθνική μας ομάδα αναχωρεί στο Άμστερνταμ την Δευτέρα (11.50), ενώ το παιχνίδι την επομένη είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 20.00 τοπική ώρα, με διαιτητές τούς Ζέλικο Ράγκατς (Σερβία) και Μινέα Αλεξαντρέσκου (Ρουμανία). Παρατηρητής από πλευράς Fina, ο Πέτερ Μπούκελμαν (Ολλανδία).

Στην ελληνική αποστολή, μετέχουν επίσης ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Δημήτρης Κραβαρίτης, ο γιατρός, Γιώργος Μαρίνος και ο μάνατζερ Εθνικών ομάδων, Αντώνης Αρώνης.

Η Βαθμολογία στον Β’ Όμιλο Ευρώπης, μετά από 4 αγωνιστικές:

1. Κροατία 51-32 9

……………………………………………

-. ΕΛΛΑΔΑ 41-34 9

3. Ολλανδία 33-43 6

4. Γαλλία 32-48 0

Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου, η Κροατία υποδέχεται τη Γαλλία.

Επόμενη αγωνιστική (11/4): Κροατία – Ολλανδία, Γαλλία – ΕΛΛΑΔΑ

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ