ΠΟΛΟ

Ήττα στο φινάλε για τον Ολυμπιακό, 13-10 από την Μπρέσια

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÑÅÓÉÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BRESCIA
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÑÅÓÉÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BRESCIA EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 13-10 σε ένα αδιάφορο για τον ίδιο παιχνίδι από την Μπρέσια στην Ιταλία. Επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων οι διαιτητές.

Με ήττα ολοκλήρωσε την παρουσία του στον όμιλο του Champions League ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι στην τελευταία αγωνιστική ηττήθηκαν με 13-10 από την Μπρέσια στην Ιταλία σε ένα ματς το οποίο ήταν αδιάφορο για τους ίδιους.

Το παιχνίδια ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκεια του, ενώ οι διαιτητές επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι των Ιταλών κάτι που φυσικά ευνόησε τους γηπεδούχους.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι - χέρι στο σκορ με τον Ούμποβιτς να δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Με την έναρξη της τρίτης περιόδου η Μπρέσια ξέφυγε για πρώτη φορά με δύο γκολ χάρη σε τέρμα του Μπερτόλι, με τον Γιάνοβιτς να απαντά.

Έτσι, οι δύο ομάδες μπήκαν στην τελευταία περίοδο με το σκορ 7-6 υπέρ της Μπρέσια. Το τέταρτο οκτάλεπτο ήταν ροντέρο. Οι δύο ομάδες έβαλαν τρομερά γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι πέτυχαν ορισμένα καθοριστικά τέρματα κυρίως με τον Ούμποβιτς και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 13-10.

Θυμηθείτε το LIVE του αγώνα.

Μπρέσια - Ολυμπιακός 13-10

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 1-1, 6-4

Μπρέσια: Ντε Λούνγκο, Γκεράτο 1, Κ. Πρεσιούτι 1, Ραντέλοβιτς, Πάσκοβιτς 1, Μάνζι, Μούσλιμ, Νόρα 3, Ν. Πρεσιούτι 1, Μπερτόλι 2, Ούμποβιτς 3, Ναπολιτάνο, Μορέτι

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς 1, Γεννηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Μπούσλιε 1, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Γιάνοβιτς 2, Εσπανιόλ 1, Γαλανόπουλος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Μπρέσια - Ολυμπιακός 13-10

Σπαντού - Νις 11-6

Σόλνοκ - Όρβοσι 10-8

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σόλνοκ 28

Ολυμπιακός 22

Μπρέσια 17

---------------

Όρβοσι 12

Σπαντάου 7

Νις 0

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ