ΠΟΛΟ

Ήττα στο φιλικό η Εθνική Ανδρών, 8-4 από την Ιταλία

Ήττα στο φιλικό η Εθνική Ανδρών, 8-4 από την Ιταλία

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ηττήθηκε με 8-4 από την αντίστοιχη της Ιταλίας σε φιλική αναμέτρηση που δόθηκε στην Όστια.

Την ήττα με 8-4 από την Ιταλία γνώρισε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών στο επίσημο φιλικό παιχνίδι που δόθηκε την Παρασκευή (17/11) το βράδυ στην Όστια, στο πλαίσιο της κοινής προετοιμασίας των δύο συγκροτημάτων.

Η Εθνική παρουσιάστηκε καλή αμυντικά, αλλά με προβλήματα δυστοκίας στην επίθεση όπου ήταν αναποτελεσματική και στον παίκτη παραπάνω 2/7 (και 1/1 πέναλτι)).

Έτσι οι Ιταλοί, που πήραν από την αρχή ένα προβάδισμα, κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ από το τρίτο οκτάλεπτο (προηγήθηκαν 4-1 και 6-2) και να φτάσουν στη νίκη με το τελικό 8-4 (οι Ιταλοί είχαν 6/13 με π.π. και 1/1 πέναλτι).

Κορυφαίος παίκτης και σκόρερ των Ιταλών ο Ετσενίκε με 3 γκολ, ενώ για την Ελλάδα σκόραραν 2 γκολ ο Γούνας και 2 ο Δερβίσης.

ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 8-4

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-0, 3-1, 3-2

ΙΤΑΛΙΑ (Σάντρο Καμπάνια): Ντε Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Ν. Πρεσιούτι 1, Φιλιόλι 1, Φοντέλι 1, Βελότο, Ετσενίκε 3, Μάντσι, Ντόλτσε, Μπρούνι 1, Κασασόλα, Μιράρκι, Φόλιο, Νικόσια, Ντε Μικέλις.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Παπαναστασίου, Δερβίσης 2, Καπότσης, Φουντούλης, Χατζηγούλας, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Νικολαΐδης, Κολόμβος, Γούνας 2, Σκουμπάκης, Ζερδεβάς, Σολανάκης, Δελακάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ