ΠΟΛΟ

Ήττα στα πέναλτι για την Ελλάδα

Ήττα στα πέναλτι για την Ελλάδα
INTIME SPORTS

Στην πρεμιέρα του World League γυναικών, η Εθνική ομάδα ηττήθηκε στο "Π. Καπαγέρωφ" από την Ισπανία στην διαδικασία των πέναλτι. Η Ρουμπέση 7'' πριν το τέλος έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην Ελλάδα.

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο World League γυναικών η Εθνική ομάδα, καθώς έχασε από την Ισπανία με 6-7 στην διαδικασία των πέναλτι, στο ντεμπούτο του Σάκη Κεχαγιά στον πάγκο.

Οι Ισπανίδες θέλησαν από νωρίς να επιβάλουν τον ρυθμό τους, είχαν καλά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω και υπομονή στο παιχνίδι τους. Δεν είχαν υπολογίσει όμως στο πείσμα της ελληνικής ομάδας που πάλευε όλες τις φάσεις και είχε την εμπειρία να πάρει το παιχνίδι.

Η Ρουμπέση έδωσε το προβάδισμα με 10-9 στα 53'' πριν το τέλος, όμως η Ορτίθ από την περιφέρεια απάντησε για το 10-10. Η Ασημάκη κέρδισε το πέναλτι στα 7'' πριν την λήξη αλλά η Ρουμπέση που ανέλαβε την εκτέλεση αστόχησε και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Στο 6-6 η Εστέρ απέκρουσε το πέναλτι της Τσουκαλά, η αρχηγός Παρέχα ευστόχησε με την σειρά της και η Ισπανία κέρδισε με το συνολικό 17-16 το παιχνίδι.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-4, 2-2, 3-3

Τα πέναλτι: 6-7

Ελλάδα: Αβραμίδου 2, Ε. Πλευρίτου 2, Ξενάκη 2, Β. Διαμαντοπούλου, Ασημάκη, Τσουκαλά, Ρουμπέση

Ισπανία: Λόπεθ 4, Γκαρθία 2, Κλάρα Εσπάρ, Άννα Εσπάρ, Ορτίθ, Παρέχα.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ