ΠΟΛΟ

Ήττα και τέταρτη θέση για την Εθνική

Ήττα και τέταρτη θέση για την Εθνική

Η Εθνική ομάδα πόλο των Νεανίδων κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αφού ηττήθηκε με 9-8 από την Ουγγαρία στον μικρό τελικό.

Δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ ήταν το αποψινό πρόσωπο που έδειξε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των νεανίδων απέναντι στην Ουγγαρία για το ματς του χάλκινου μεταλλίου, με την Εθνική μας ομάδα να πραγματοποιεί ένα απίστευτο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος να παρουσιάζει αυτοκτονικές τάσεις και να χάνει την 3η θέση του βάθρου ηττώμενη με 9-8.

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου, στα δύο πρώτα οκτάλεπτα έπαιξαν με όλη τους την ψυχή, όπως είχε πει χθες ο ίδιος ότι θα πράξουν, ένα καταστροφικό 3ο οκτάλεπτο όμως, έφερε τα πάνω κάνω και με το 3-6 που προηγείτο η Εθνική μας 2:23 πριν το τέλος της 3ης περιόδου, με τρία αναπάντητα γκολ οι Ουγγαρέζες έφεραν την αναμέτρηση στα ίσια με την ψυχολογία να αλλάζει άρδην.

Σε εκείνο το σημείο η Μυριοκεφαλιτάκη έκανε και την 3ης αποβολή, με το γεγονός αυτό να ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα.

Στην τελευταία περίοδο, η Εθνική μας αν και βρέθηκε με δύο γκολ πίσω (9-7 στο 2:40), το πάλεψε, χάνοντας ευκαιρίες στο να φέρει το ματς στα ίσια, όμως τελικά ηττήθηκε με 9-8 χάνοντας το μετάλλιο.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 9-8

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-2, 5-2, 3-2

Ουγγαρία: Μαγκιάρι, Σέλαγκ. Αρμάι, Πετοβάρι 1, Παπ 1, Ούτασι 3, Μουσανάι 3, Τατράι, Κούντελα. Φάραγκο, Κέκεσι 1, Ντομσόντι, Πάπαι

Ελλάδα: Αρχοντάκη, Κολιτσοπούλου 1, Νίνου Παν., Λούδη, Κανετίδου 2, Μαστρόκαλου, Νίνου Ειρ. 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Κοκκινάκη, Δούλη 2, Κοντονή 1, Τσιμάρα, Γιαννακέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ