ΠΟΛΟ

Ήττα και αποκλεισμός για τον Υδραϊκό

LEN EURO CUP / ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ ΚΟΤΟΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
LEN EURO CUP / ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ ΚΟΤΟΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Υδραϊκός ηττήθηκε στο τέλος με 6-5 από την Ορτίτζια και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του LEN Euro Cup.

Σε ένα ματς το οποίο σημαδεύτηκε από την κακή διαιτησία των Μαούμοβ και Έχμε ο Υδραϊκός ηττήθηκε με 6-5 από την Ορτίτζια στο κολυμβητήριο του Αλίμου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του LEN Euro Cup.

Οι παίκτες του Κραβαρίτη μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 χάρη στα τέρματα του Στελλάτου και του Πρέκα, όμως η Ορτίτζια απάντησε και ισοφάρισε γρήγορα με τους Βαπένσκι και Τζιάκοπο.

Στη δεύτερη περίοδο σημειώθηκε μόνο ένα τέρμα με τον Χονδροκούκη να διαμορφώνει το 3-2. Οι Ιταλοί απάντησαν με δικό τους επί μέρους 2-0 στην τρίτη περίοδο για να προηγηθούν για πρώτη φορά στο ματς με 4-3 με τον Βαπένσκι.

Έτσι, όλα κρίθηκαν στην τέταρτη και τελευταία περίοδο. Ο Ίβρινγκ έφερε το ματς στα ίσα και στη συνέχεια ο Τσαχιλίδης έδωσε προβάδισμα ενός τέρματος στον Υδραϊκό με 1.14 να απομένει. Κι όμως οι Ιταλοί παίζοντας δύο φορές με παίκτη παραπάνω σε αυτό το διάστημα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και μαζί την πρόκριση χάρη σε γκολ των Αμπέλα και Βαπένσκι.

Υδραϊκός - Ορτίτζια 5-6

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-0, 0-2, 2-2.

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μητελούδης, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος 1, Τσαχιλίδης 1, Ίρβινγκ 1, Μαντής.

Ορτίτζια: Αμπέλα 1, Γέλατσα 1, Τζιάκοπο 1, Βαπένσκι 3

Παρασκευή 28/9

Ναις - Ορτίτζια 5-11

Υδραϊκός - Πρίμορατς Κότορ 8-9

Σάββατο 29/9

Πρίμοτατς Κότορ - Ορτίτζια 9-5

Υδραϊκός - Νάις 8-4

Κυριακή 30/9

Πρίμορατς Κότορ - Νάις 15-8

Υδραϊκός - Ορτίτζια 5-6

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πρόμορατς 9

Ορτίτζια 6

Υδραϊκός 3

Νάις 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ