ΠΟΛΟ

Η Χίος ισοφάρισε 1-1 τη Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΧΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΧΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φίλιππος Καραμπέτσος απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και οδήγησε τη Χίο στη νίκη επί της Βουλιαγμένης, έτσι η πρόκριση στον τελικό της Α1 Ανδρών του πόλο θα κριθεί σε τρίτο ματς στο Λαιμό

Με τον τερματοφύλακά του, Φίλιππο Καραμπέτσο, σε εκπληκτική μέρα, ο ΝΟ Χίου επικράτησε με συνολικό σκορ 10-7 του ΝΟ Βουλιαγμένης (κ.α. 7-7, πέναλτι 3-0) στον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και ισοφάρισε σε 1-1.

Η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί πλέον στον τρίτο και τελευταίο μεταξύ τους αγώνα, το Σάββατο 19/5, στις 15.30, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ενώ θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός απέκλεισε τον Υδραϊκό στο άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης.

Ο Φίλιππος Καραμπέτσος απέκρουσε τέσσερα πέναλτι, ένα στον κανονικό αγώνα και τρία στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι όπου κρίθηκε το ματς, στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας, την Πέμπτη (17/5) το βράδυ.

Ο φιλοξενούμενος ΝΟ Βουλιαγμένης προηγήθηκε και με δύο γκολ (7-5) με τη λήξη της τρίτης περιόδου. Όμως ο Τεσάνοβιτς μείωσε σε 7-6 και αμέσως μετά ο Καραμπέτσος απέκρουσε πέναλτι των φιλοξενούμενων, κρατώντας τους μέσα στο παιχνίδι.

Ο Παπούκας ισοφάρισε στο τελικό 7-7 και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όπου ο Καραμπέτσος ήταν εκπληκτικός. Απέκρουσε τις εκτελέσεις των Γκιουβέτση, Σολανάκη και Καπότση, ενώ οι Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος και Ρουστάμοφ ευστόχησαν χαρίζοντας στους Χιώτες τη νίκη.

ΝΟ Χίου – ΝΟ Βουλιαγμένης 10-7 (κ.α. 7-7, πέν. 3-0)

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 1-2, 2-0, πέν. 3-0.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Ρουστάμοφ 3, Τεσάνοβιτς 2, Παπούκας 2, Πανταζόπουλος 2, Κανδιόγλου 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Χρυσοσπάθης 3, Αφρουδάκης 1, Βάσιτς 1, Ποντικέας 1, Γκιουβέτσης 1.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ