ΠΟΛΟ

Stoiximan.gr Final Four: Η Βουλιαγμένη στον τελικό, διέλυσε 11-1 τον ΓΣ Περιστερίου

ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Βουλιαγμένη επικράτησε με το εμφατικό 11-1 του ΓΣ Περιστερίου στον Καρπενήσι και έγινε η πρώτη φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου όπου θα διεκδικήσει το 5ο τρόπαιο στην ιστορία της στο θεσμό.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Βουλιαγμένη τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου "Παύλος Μπακογιάννης", με την ομάδα του Χρβόγια Κόλιανιν να συντρίβει με 11-1 τον ΓΣ Περιστερίου.

Ο ΝΟΒ ήταν κυρίαρχος από το πρώτο οκτάλεπτο και έφτασε λίγο πριν από το φινάλε να προηγείται με 8-0 (τα τέσσερα γκολ από τον Δημήτρη Τίγκα), με την ομάδα του Κώστα Λούδη να αδυνατεί να προβάλλει υψηλή αντίσταση στην παρθενική συμμετοχή της σε Final-4.

Σημειώνεται πως η Βουλιαγμένη προκρίθηκε για 16η φορά σε τελικό Κυπέλλου Ανδρών και θα διεκδικήσει το μεσημέρι του Σαββάτο το πέμπτο τρόπαιο στην ιστορία της, με αντίπαλο τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού Ολυμπιακός – ΑΝΟ Γλυφάδας, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 0-2, 0-3, 1-4.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου Αλ., Τσιφτσής, Γιαννουλάτος, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Παζαϊτης, Αγκόρτσας, Κλήμος 1, Φωκάς, Τσαγκάρης, Καζάκος, Αμπατζής, Τσαλίκης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 2, Τσαταλιός, Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα 1, Ποντικέας, Καπετανάκης 1, Τίγκας 4, Σολανάκης 1, Κουρούβανης, Χριστοφορίδης, Δήμου Π.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ