ΠΟΛΟ

Η Βουλιαγμένη αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 8-7 του Απόλλωνα Σμύρνης στον τρίτο μεταξύ τους ημιτελικό και πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς της Α1 ανδρών όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη συνθέτουν το ζευγάρι της φετινής σειράς των τελικών στην Α1 πόλο ανδρών, καθώς μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού εις βάρος του Εθνικού (2-0 νίκες στα ημιτελικά) ήταν η σειρά της Βουλιαγμένης να τον ακολουθήσει.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων οδηγήθηκε σε τρίτο αγώνα στη σειρά των ημιτελικών απέναντι στον άκρως ανταγωνιστικό Απόλλωνα Σμύρνης, όπου εκεί πήρε τη νίκη το βράδυ της Τρίτης με 8-7 και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αναμετρηθεί με τον πρωταθλητή Ελλάδας των έξι προηγουμένων χρόνων, Ολυμπιακό.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-3, 3-4, 0-0.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 1, Κουρούβανης Ν., Γούβης 1, Αφρουδάκης 2, Μπούχα 2, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Τσαταλιός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 1, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 3, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ. 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ. 1, Γραμματικός, Αλαμάνος 1, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.

Σημειώνεται πως οι Πειραιώτες έχουν το πλεονέκτημα της έδρας από τη στιγμή που τερμάτισαν στην πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, ενώ στη μάχη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης ο Απόλλωνας Σμύρνης θα αντιμετωπίσει έχοντας πλεονέκτημα έδρας τον Εθνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με άνεση στους τελικούς ο Ολυμπιακος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ