ΠΟΛΟ

Η συγκινητική αφιέρωση της Εθνικής πόλο στον Τάκη Μίχαλο

Η συγκινητική αφιέρωση της Εθνικής πόλο στον Τάκη Μίχαλο

Η Εθνική Ανδρών πόλο του 1997 βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΤ για το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αθήνας και δεν ξέχασε τον βοηθό προπονητή της ομάδας, Τάκη Μίχαλο, οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση της οποίας μεγάλος χορηγός ήταν ο Stoiximan.gr παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο ΠΣΑΤ βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές και τις κορυφαίες αθλήτριες για το 2017. Στο πλαίσιο των ειδικών βραβεύσεων τιμήθηκε και η Εθνικών Ανδρών πόλο του 1997 για το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αθήνας

Ήταν το πρώτο ελληνικό μετάλλιο σε διεθνή διοργάνωση στο άθλημα και αρχή των επιτυχιών που θα ακολουθούσαν. Η Εθνική Ελλάδας νίκησε την αντίστοιχη της Ουγγαρίας στον ημιτελικό, ενώ γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη των ΗΠΑ στον τελικό.

Η Εθνική - μέσω του βουλευτή του Ποταμιού και μέλους εκείνης της ομάδας Γιώργου Μαυρωτά ο οποίος πήρε το λόγο - δεν ξέχασε τον βοηθό προπονητή εκείνης της ομάδας και μεγάλη προσωπικότητα του πόλο, Τάκη Μίχαλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2010.

"Ευχαριστούμε πάρα πολύ να είστε καλά. Χρόνια πολλά σε όλους. Υπάρχει κι ένας μεγάλος απών από την ομάδα, ο Τάκης ο Μίχαλος. Ο βοηθός προπονητή τότε και θέλουμε να του αφιερώσουμε αυτό το βραβείο γιατί θα είναι πάντα μαζί μας", ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ